Aktualno

FOTO Bahato parkiranje ‘kauboja’ iz Zagrebačke ulice koje nema tko kazniti

BAHATI VOZACI 1

 

Da na dubrovačkim prometnicama ne nedostaje očajnih i bahatih vozača, to već i vrapci na grani znaju. Naš čitatelj poslao nam je fotografije na kojima je očigledno da neki od vozača ne mogu shvatiti ni jednostavnu razliku između kolnika i nogostupa.

-Danas smo svjedoci prometne gužve koja je na žalost posljedica ovog vremena. Vozio sam Zagrebačko ulicom i vidio veliku kolonu pješaka koji idu iz pravca garaže prema starom gradu. Na žalost na ‘kaubojski’ način dva vozača su bahato i mimo svih propisa parkirali vozila na nogostupu tako da je onemogućeno kretanje pješaka. Time se pješake dovodi u opasnost, jer moraju ići po cesti. Ovakve i slične kauboje koji ne poštuju ovaj grad, pogotovo kad u ovakvoj gužvi moramo biti strpljivi, treba kazniti da drugima ne pada na pamet ovakvo se ponašati –  poručio je naš čitatelj.

No, naš sugrađanin želio je odmah reagirati i prijaviti ove nesavjesne vozače. No, to mu nije baš tako lako pošlo za rukom. Naime, istaknuo je kako je nepropisno parkirana vozila slikao te se zaputio na vatrogasce gdje je bio policajac s motorom. On ga je pak uputio da na Pilama pronađe prometnog redara.

-Prometni redar mi objašnjava da mu završava smjena – govori nam naš sugrađanin dodavši kako je tada, ogorčen zvao Grad Dubrovnik gdje su ga uputili na Pera Šimunovića, a isti pak na pročelnika Đura Šutala.

 

Ako i vi vidite još neke prometne ‘stručnjake’ pošaljite svoje fotografije na info@dulist.hr i pobrinite se da ne ostanu nezamjećeni.

Pročitajte još

PRESTIŽNO PRIZNANJE IZ AMERIKE Dubrovnik je najbolja destinacija za grupna putovanja u svijetu

Dulist

GUŽVE U GRADU Velike količine vozila oko Pošte Lapad

Dulist

DO MILANA ZA 30 EURA! Zašto nas hrvatski zračni prijevoznik penalizira?

Nora Di Leo