DuList IN

FOTO/ART OF YOUR MIND Deset kreativaca predstavilo svoje priče

FOTO/ART OF YOUR MIND Deset kreativaca predstavilo svoje priče

Peti Dani kreativnih i kulturnih industrija završeni su ovog petka uz prezentacije deset kreativaca programom ‘Art of Your Mind powered by PechaKucha’.

Na ovom jubilarnom petom izdanju, voditelj večeri bio je Frano Ridjan koji je svojom dovitljivošću i humorom održavao brzi tempo Pecha Kucha stila prezentacija, ali i pažnju publike. Sudjelovao je niz zanimljivih sugovornika. Prvi je na binu stupio Mihovil Španja koji je kroz svojih sedam minuta prezentacije obuhvatio svoje početke, uspjehe na Olimpijadi, ali i koji se dotaknuo važnosti obitelji u njegovom životu i njegove velike strasti – hrane. Uslijedila je priča Ksenije Matić o njenoj uspješnoj tvrtki Event Lab.

Treći je prezentirao arhitekt Božo Benić koji je kroz svoju priču publici prenio surovu stvarnost koju žive brojni stanovnici Afrike, no dotaknuo se i ljudskosti koju čovjek sretne na najneobičnijim mjestima.

-Afrika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, malo joj daš, a ona ti promjeni život iz temelja – poručio je Benić.

Svoju priču ispričao je i dubrovački novinar Igor Mlinarić. Igor se prisjetio svojih samih početaka, prvih gafova, nenadanog prijateljstva i partnerstva te brojnih i raznolikih iskustava koje je doživio radeći na Internet televiziji.

Nakon prezentacija publika uz glazbu i piće mogla družiti i razgovarati s prezenterima u prostorijama kluba Lazareti na ’50’s After Partyu’ kojeg su za njih pripremili studenti Sveučilišta u Dubrovniku. Stroga pravila prezentacije su činile sažetima, a razinu interesa na vrhuncu. Neformalan pristup te interesantni sugovornici različitih područja djelovanja držali su pažnju publike do zadnjeg trenutka.

Za dašak atmosfere zavirite u našu fotogaleriju.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist