Zanimljivosti

FOTO: Agroturizam Konavle predstavio se u Baranji

Predstavnici udruge Agroturizam Konavle boravili su proteklog vikenda u Baranji na manifestaciji Pudarina koja se održavala na vinskim putima Martinovog brda.

Baranja je ovom manifestacijom potvrdila svoju izvrsnost u razvoju ruralnog turizma, odnosno izniman interes koji izaziva kao izletišna destinacija za goste iz središnjeg dijela Hrvatske, kao i goste iz susjednih zemalja.

Suradnja Istre, Konavala i Baranje, triju destinacija ruralnog turizma Hrvatske koje se pozicioniraju kao destinacije izvrsnosti, započela je još od unatrag nekoliko godina, a nastavila se IsKonBar festivalom koji se održao protekle godine u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima.

Udruga Agroturizam Konavle svoj dolazak  u Baranju iskoristila je za promociju Konavala, prezentiravši posjetiteljima ove vrijedne manifestacije svoje autohtone proizvode i promotivne materijale.

Također, Agroturizma Konavle je u svrhu organizacije edukacijskog izleta koji će tradicionalno uslijediti u studenom, u suradnji s Parkom prirode Lonjsko polje i Turističkom zajednicom Grada Siska prethodno obišao Eko-etno selo Strug u Lonjskom polju, kao i preostale agroturizme u Sisačko-moslovačkoj županiji.

Pročitajte još

‘LIJEPO JE KAD SE DRŽI DO TRADICIJE’ Luminacija u Čibači uoči blagdana sv. Luke

Dulist

Gdje su bili komunalni redari ne tako daleke 1984.?

Dulist

UZ PEKARSKE SLASTICE U Domu za starije Dubrovnik obilježili dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija