Zanimljivosti

FOTO: Agroturizam Konavle predstavio se u Baranji

FOTO: Agroturizam Konavle predstavio se u Baranji

Predstavnici udruge Agroturizam Konavle boravili su proteklog vikenda u Baranji na manifestaciji Pudarina koja se održavala na vinskim putima Martinovog brda.

Baranja je ovom manifestacijom potvrdila svoju izvrsnost u razvoju ruralnog turizma, odnosno izniman interes koji izaziva kao izletišna destinacija za goste iz središnjeg dijela Hrvatske, kao i goste iz susjednih zemalja.

Suradnja Istre, Konavala i Baranje, triju destinacija ruralnog turizma Hrvatske koje se pozicioniraju kao destinacije izvrsnosti, započela je još od unatrag nekoliko godina, a nastavila se IsKonBar festivalom koji se održao protekle godine u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima.

Udruga Agroturizam Konavle svoj dolazak  u Baranju iskoristila je za promociju Konavala, prezentiravši posjetiteljima ove vrijedne manifestacije svoje autohtone proizvode i promotivne materijale.

Također, Agroturizma Konavle je u svrhu organizacije edukacijskog izleta koji će tradicionalno uslijediti u studenom, u suradnji s Parkom prirode Lonjsko polje i Turističkom zajednicom Grada Siska prethodno obišao Eko-etno selo Strug u Lonjskom polju, kao i preostale agroturizme u Sisačko-moslovačkoj županiji.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist