Sport

Finalisti Konoba Bonaca i Fast food Gavun

Finalisti Konoba Bonaca i Fast food Gavun

Tko će osvojiti mali ''Wembley'', Konoba ili Fast food doznati ćemo večeras od 22.15 sati kada je na rasporedu finalni susret 20. Turnira na male barice ''Montovjerna 2012''.

U polufinalnim dvobojima obje su momčadi pobjedama protiv HC (3:0), odnosno Konobe Maestral Ston (3:2) dobile priliku osvojiti najveći turnir u županiji.
 
Fast food Gavun nakon što je osvojio 2010. godine, ponovno ima priliku doći do pobjedničkog postolja. Do finala su došli zahvaljujući pobjedi nad momčadi Konoba Maestral Ston 3:2. Poveli su finalisti preko Denisa Hasanovića u 7. minuti, međutim Maro Đuraš je anulirao rezultat dvije minute kasnije. Do poluvremena je još jedna lopta završila u mreži ''Maestrala'', a pogodak je postigao Ivica Gvozden u 17. minuti. Nakon šest minuta nastavka, još jedan pogodak u mreži ''žutih'', a strijelac za 3:1 bio je Mateo Saulan. U posljednjoj minuti utakmice, Maro Đuraš se po drugi put upisao u strijelce (3:2), međutim do kraja nije bilo vremena da njegova momčad izbori kaznene udarce. U drugom polufinalnom susretu Konoba Bonaca je svladala HC (3:0) zahvaljujući dva pogotka Matea Čanića (22'., 26') te jednim Mara Kalauza (30'). 
 
Večeras je na rasporedu finalni dan turnira. Utakmica za treće mjesto igrat će se od 20.45 sati, dok će finale biti u 22.15 sati. Amatersko sportsko društvo Montovjerna ovim putem poziva sve zainteresirane, ljubitelje nogometa, dobre zabave, odlične atmosfere da se spuste do igrališta u Čokolinu te pogledaju borbu za treće kao i za prvo mjesto najvećeg turnira u Dubrovniku. Uz dvije malonogometne utakmice, ASD Montovjerna ove godine je, povodom 20. godišnjice turnira, organizirala dolazak i nastup svjetskih i državnih prvakinja u stepu – Plesni klub Step n' jazz koji će dodatno usijati ionako užarenu atmosferu na terenu, a i na tribinama malog ''Wembleya''. 
 
 

FINALNI DAN (nedjelja, 29. srpnja)

20.45 sati UTAKMICA ZA 3. MJESTO 
Konoba Maestral Ston – ''HC''

21.30 sati REVIJALNI SUSRET 
''Peyton'' – ''Čokolino''
 
22.10 sati ZABAVNI PROGRAM
Nastup Plesnog kluba Step n' jazz

22.15 sati FINALNI SUSRET
Konoba Bonaca Sustjepan – Fast food Gavun
 
23.00 DODJELA PRIZNANJA 

 

Pročitajte još

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist

Juniorke ŽVK Jug viceprvakinje Hrvatske, Lara Korać najbolja vratarka!

Dulist