Sport

FESTIVAL PLIVANJA Šurkoviću i Baletinu tri zlata i dva srebra

FESTIVAL PLIVANJA Šurkoviću i Baletinu tri zlata i dva srebra

Kadeti Juga Mario Šurković i Marko Baletin nastupili su proteklog vikenda u Zagrebu na mitingu ‘Festival plivanja’. U konkurenciji 492 natjecatelja iz 25 klubova Jugovi plivači osvojili su ukupno pet medalja od kojih su tri zlatne i dvije srebrene.

Mario Šurković je u kategoriji plivača rođenih 2003. godine osvojio tri zlata i srebro. Prvi je bio u disciplinama 400 slobodno te 100 i 200 leđno, a drugi na 200 mješovito. U zbroju vrijednosti rezultata iz četiri discipline Mario se plasirao na visoko drugo mjesto na ovom natjecanju, te je osvojio novih 20 grand prix bodova. U sezonskom poretku mini grand prixa Mario zauzima drugo mjesto, a do kraja sezone ostale su još dvije postaje: Sisak i Split.

Marko Baletin natjecao se u kategoriji plivača rođenih 2004. godine. Imao je odličan nastup, te je doplivao do srebra u disciplini 100 leđno. Još je nastupio u utrkama 200 leđno te 100 i 200 prsno.

U Zagrebu su nastupili pod vodstvom trenera Frane Ćirka.
Sljedeći nastup Jugaši će imati na Krorčuli 22. i 23. 04. na Korkyra kupu. Nastupit će mlađe dobne kategorije: mlađi kadeti i početnici.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist