Aktualno

Excelsior najbolji hotel godine

Hoteli grupacije Adriatic Luxury Hotels i ove su godine dobitnici nagrada na Danima turizma 2012. i turističkog Oskara – World Travel Awards:

Hotel Excelsior drugu godinu zaredom najbolji hotel, Hotel Bellevue dobitnik je treće nagrade, a Hotel Dubrovnik Palace nagrađen kao najbolji Spa resort u Hrvatskoj.

U okviru nagrade 'Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2012', koju dodjeljuju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i HRT najuspješnijim hrvatskim hotelima, ljetovalištima i pojedincima, luksuzni dubrovački Hotel Excelsior ponovno je laureat nagrade za najbolji hotel godine u kategoriji pet zvjezdica. Hotel Bellevue dobitnik je treće nagrade u kategoriji hotela pet zvjezdica.

Osim nagrada u sklopu akcije 'Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku' koje dodjeljuje stručna javnost ove godine dobili su i prestižnu svjetsku nagradu World Travel Awards, takozvanog turističkog Oskara za Hotel Dubrovnik Palace koji je proglašen najboljim Spa resort hotelom u Hrvatskoj.

Pročitajte još

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist