Aktualno

Excelsa hoteli domaći lider u turizmu

Excelsa hotelima 22. listopada dodijeljena je nagrada međunarodne organizacije EuroCHRIE za domaćeg lidera u turizmu.

Nagradu za izvanredan doprinos u turizmu i hotelijerstvu Hrvatske na završnoj gala večeri u Revelinu u ime Excelsa hotela preuzeo je Mario Matković, direktor hotela Grand Villa Argenitina.

Matković je tom prilikom istaknuo izvrsnu višegodišnju suradnju s domaćinom konferencije – Američkom visokom školom za menadžment i tehnologiju (ACMT) te se zahvalio na suradnji, posebno studentima koji su pridonijeli dobitku nagrade.

Gala večer obilježila je završetak 29. EuroCHRIE konferencije na temu „Turizam i hotelijerstvo, pokretači tranzicije“ koja se prošli tjedan, u organizaciji međunarodne organizacije EuroCHRIE (The European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education), održala u Hotelu Excelsior.
 
Domaćini konferencije bili su Američka visoka škola za management i tehnologiju (ACMT) i Rochester institut za tehnologiju (RIT), a konferencija je okupila brojne međunarodne i domaće stručnjake iz područja turizma i businessa koji su održali višednevne radionice i diskusije na temu inovativnosti u turizmu, trendovima u hotelijerstvu, upravljanju i edukaciji djelatnika te naveli brojne primjere iz svog područja djelovanja.
 
EuroCHRIE je međunarodna organizacija koja okuplja edukatore s prestižnih svjetskih fakulteta za turizam i hotelijerstvo i djelatnike iz turizma s ciljem povezivanja i unaprijeđenja znanja u najbrže rastućoj industriji na svijetu.

Pročitajte još

RAZGOVOR: MATO BUTIJER Apsolutno sam siguran da će se žalba za placu u Gružu riješiti u našu korist

Leona Rašica

‘Kvadrat’ građevinskog zemljišta u našoj županiji 200, a u Požeško-slavonskoj 18 eura

Dulist

Predstavljena knjiga ‘Od mrvice do lavice’ Karmen Kmetović Prkačin

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija