Aktualno

Excelsa hoteli domaći lider u turizmu

Excelsa hotelima 22. listopada dodijeljena je nagrada međunarodne organizacije EuroCHRIE za domaćeg lidera u turizmu.

Nagradu za izvanredan doprinos u turizmu i hotelijerstvu Hrvatske na završnoj gala večeri u Revelinu u ime Excelsa hotela preuzeo je Mario Matković, direktor hotela Grand Villa Argenitina.

Matković je tom prilikom istaknuo izvrsnu višegodišnju suradnju s domaćinom konferencije – Američkom visokom školom za menadžment i tehnologiju (ACMT) te se zahvalio na suradnji, posebno studentima koji su pridonijeli dobitku nagrade.

Gala večer obilježila je završetak 29. EuroCHRIE konferencije na temu „Turizam i hotelijerstvo, pokretači tranzicije“ koja se prošli tjedan, u organizaciji međunarodne organizacije EuroCHRIE (The European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education), održala u Hotelu Excelsior.
 
Domaćini konferencije bili su Američka visoka škola za management i tehnologiju (ACMT) i Rochester institut za tehnologiju (RIT), a konferencija je okupila brojne međunarodne i domaće stručnjake iz područja turizma i businessa koji su održali višednevne radionice i diskusije na temu inovativnosti u turizmu, trendovima u hotelijerstvu, upravljanju i edukaciji djelatnika te naveli brojne primjere iz svog područja djelovanja.
 
EuroCHRIE je međunarodna organizacija koja okuplja edukatore s prestižnih svjetskih fakulteta za turizam i hotelijerstvo i djelatnike iz turizma s ciljem povezivanja i unaprijeđenja znanja u najbrže rastućoj industriji na svijetu.

Pročitajte još

Trodnevlje u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku

Dulist

Hrvatska se predstavlja na sajmu u New Yorku

Dulist

Napustio nas je vrijedan, jedinstven čovjek – Đuro Capor

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija