Sport

EVO REZULTATA Naši bridžisti na turnirima u Imotskom

EVO REZULTATA Naši bridžisti na turnirima u Imotskom

Prošlog vikenda je u Imotskom održano nekoliko bridž turnira uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Imotski je već tradicionalno domaćin Timskog prvenstva Jadrana te parskih turnira Modro i Crveno jezero. Turniri nisu održani samo prošle godine zbog epidemiološke situacije.

Na Timskom prvenstvu Jadrana u bridžu nastupila su dva tima iz Bridge kluba Dubrovnik te jedan tim iz Bridge kluba Astarea. Najbolji rezultat ostvario je tim Bridge kluba Dubrovnik, Celtic bar Belfast koji je osvojio drugo mjesto. U finalnom meču bolja je bila Rijeka s rezultatom 24:18. Tim Celtic bar Belfast nastupio je u sastavu: Ivica Obad, Ante Mijić, Velibor Puzović i Đivo Tikvica.
Tim Dubrovnik Danče osvojio je treće mjesto, a nastupili su u sastavu: Ana Čeović, Miho Jančić, Toni Radić, Mario Majstorović i Dubravka Zvrko.
Boris Lovjer, Slavica Novak, Srđan Golubović i Stijepo Vidojević nastupali su za Tim Astarea koji je osvojio peto mjesto.
Za tim Imotski 2 koji je osvojio šesto mjesto nastupile su dubrovačke bridžistice Marija Kluth i Elizabeta Putica.

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupilo je 15 parova. Prva dva mjesta ostvarili su članovi Bridge kluba Dubrovnik. Pobjednici turnira su Velibor Puzović i Đivo Tikvica sa rezultatom od +49 dok su drugo mjesto osvojili Ivica Obad i Ante Mijić sa +38.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupilo je 17 parova. Pobjednici turnira su Ivan Vuleta i Faruk Mašić iz Sarajeva s rezultatom od 63.69%. Najbolje plasirani dubrovački parovi su: Velibor Puzović i Đivo Tikvica na šestom mjestu sa 55.03% te Mario Majstorović i Dubravka Zvrko na sedom mjestu sa 53.76%.

Linkovi
Timsko prvenstvo Jadrana
Crveno jezero
Modro jezero

 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist