Grad

Evo gdje će se održati izlaganje Nacrta Plana gospodarenja otpadom

Sukladno članku 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (“Narodne novine”, broj: 94/2013. i 73/2018.) 16. ožujka 2018. godine je započeo javni uvid u Nacrt Plana, a koji traje do 18. travnja 2018. godine.

Uvid u Nacrt Plana moguć je na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, svaki radni dan od 9:00 do 12:00 sati.

Tijekom javnog uvida predviđeno je održavanje javnog izlaganja 9. travnja 2018. godine s početkom u 17:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Međutim, zbog održavanja sjednice Gradskog vijeća, promijenjeno je mjesto održavanja javnog izlaganja te će se isto održati u dvorani kina Visia, u kompleksu samostana Sv. Klare, na Poljani Paska Miličevića.

Pročitajte još

Mirna Batistić; ravnateljica Instituta za more i priobalje: ‘Stanje u našem moru još uvijek je ne dobro, ne zadovoljavajuće, nego odlično!’

Mia Njavro Banić

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija