Sport

EUROPSKO PRVENSTVO U 17 Hrvatske vaterpolistice zauzele sedmo mjesto

EUROPSKO PRVENSTVO U 17 Hrvatske vaterpolistice zauzele sedmo mjesto

Za kraj jednog vrlo lijepog nastupa kakav je bio šibenski turnir Hrvatica, pobjeda! Naša ženska reprezentacija do 17 godina, zauzela je 7. mjesto na Europskom prvenstvu u Šibeniku nakon što je u izravnom susretu za spomenuto mjesto, pobijedila Izrael glatko i visoko 11:6.

Pljesak koji se dugo po okončanju utakmice za 7. mjesto prolamao s lijepo popunjenih tribina bazena u Crnici, možda je i najvrednija, najdojmljivija slika, zvučna slika cijelog nastupa hrvatskih vaterpolistica posljednjih 10-ak dana Šibenika. Ono što dodatno raduje, čisto poradi dojma i unutarnjeg osjećaja još većeg zadovoljstva ovih djevojaka, jest ova pobjeda nad Izraelom. Zato jer je to točka na ‘i’ jedne lijepe ljetne priče.

Nikakvih baš dvojbi nije bilo po pitanju konačne pobjede. Zapravo, konačnih 11:6 za Hrvatsku je čak i jako dobar rezultat za naše suparnice. U bazenu je to izgledalo i puno lošije za Izraelke. Treća četvrtina odigrana je zamalo do perfekcije (4:0), na kraju nje je uostalom i zabilježena najveća prednost (8:2). Ponešto sigurno govori i podatak da sve što su suparnice uspjele učiniti su dva kratkotrajna poravnanja na početku utakmice (1:1 odnosno 2:2).

Izvor/Foto: HVS

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist