Aktualno

EUROPSKO PRVENSTVO ‘Mladi Vatreni’ u skupini s Portugalom, Engleskom i Švicarskom

EUROPSKO PRVENSTVO 'Mladi Vatreni' u skupini s Portugalom, Engleskom i Švicarskom

Hrvatska U-21 reprezentacija na skorašnjem Europskom prvenstvu 2021. godine igrat će u skupini D s Portugalom, Engleskom i Švicarskom. Tako je htio ždrijeb europske smotre mladih U-21 reprezentacija, održan u Nyonu, koji nije bio blagonaklon prema mladim Vatrenima. Hrvatska će natjecanje otvoriti 25. ožujka protiv Portugala, 28. ožujka igrat će protiv Švicarske, a 31. ožujka protiv Engleske, sve tri utakmice igrat će u Sloveniji. Hrvatski izbornik Igor Bišćan i uoči ždrijeba je bio svjestan činjenice da na Europskom prvenstvu nema laganih utakmica i protivnika, prenosi HNS.

-Čini mi se da smo iz druge i četvrte jakosne skupine dobili ponajbolje reprezentacije, ali, što je, tu je. Skupina nije mogla biti lagana, jer je koncentracija kvalitete na Europskom prvenstvu vrlo izražena, ali dobro… Saznali smo protivnike i polako se počinjemo pripremati. Neće biti jednostavno plasirati se u četvrtfinale, ali imamo i mi svoju kvalitetu i, shodno tome, imamo se čemu nadati – kaže Igor Bišćan, koji još ne može procijeniti snagu protivnika u skupini.

Euro će se igrati u dva dijela. Faza po skupinama igrat će se od 24. do 31. ožujka 2021. godine, a nokaut faza natjecanja od 31. svibnja do 6. lipnja. Po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine ostvarit će plasman u nokaut fazu.

Foto: HNS

Pročitajte još

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

Ministar Bačić u Dubrovniku otvorio Konferenciju o prostornom planiranju morskog područja RH

Dulist

OPOZIV PROIZVODA Jeste li kupovali ove grickalice?

Dulist