Aktualno

EURO 2021. Cebalo: Pojačan je nadzor kafića. Kontrolu uz redare vrši policija i državni inspektorat

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 15 sati s protiv Engleske na Wembleyju igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Pripreme u pojedinim ugostiteljskim objektima za praćenje ovog sportskog spektakla odvijaju se već danima, a iz Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije stiže upozorenje kako će se u svrhu sprječavanja širenja zaraze COVID-19 nad njima provoditi pojačan nadzor.

– Temeljem nove odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH za nadzor gledanja nogometnih utakmica u ugostiteljskim objektima zaduženi su stožeri civilne zaštite jedinica lokalne samouprave. One putem svojih operativnih snaga vrše kontrolu, ali tu je i policija te državni inspektorat. Sigurno je da će u razdoblju pred nama ona biti pojačana. Neće biti organiziranih praćenja utakmice kojima smo prije svjedočili na Stradunu, ali u kafićima će se odvijati neka vrsta. Naša podrška hrvatskoj reprezentaciji je apsolutna, ali nužno je da se svi pridržavamo epidemioloških mjera – izjavio je za DuList načelnik Stožera Joško Cebalo.

Pročitajte još

ŽUPANIJSKI VIJEĆNICI O IMENU MOSTA Ne treba polizitizirati – Pelješki je!

Dulist

GLAVNI PROJEKTANT MOSTA Pipenbaher: ‘Hrvatska mi je jako draga, pogotovo Jadransko more. Sačuvajte ovo’

Dulist

LIJEPA NAŠA TERITORIJALNO POVEZANA Veličanstveni vatromet za veličanstveni trenutak!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija