Aktualno

ERASMUS+ PROGRAM Njemački studenti stigli na Libertas međunarodno sveučilište

Za studente iz Njemačke upriličen je susret dobrodošlice na Libertas međunarodnom sveučilištu. Oni su na ovo dubrovačko sveučilište stigli u sklopu Erasmus+ programa za međunarodnu razmjenu. Studenti dolaze sa sveučilišta OTH Regensburg s kojim Libertas međunarodno sveučilište održava dugogodišnju suradnju, a studenti će pratiti nastavu na preddiplomskom studiju Međunarodni odnosi.

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, studente su u prostorima sveučilišta pozdravili voditelj podružnice, prof. Milan Perić i voditeljica ureda za akademske poslove Zrinka Borić, zaželjevši im dobrodošlicu i uspješno vrijeme studiranja kao i ugodan boravak u Dubrovniku. Organiziran je također dan orijentacije, što obuhvaća stručno vođenje i upoznavanje sa svim znamenitostima i ljepotama grada i okolice. Dobili su i sve potrebne praktične naputke vezane uz studij i boravak u Dubrovniku.
Ovakav oblik razmjene je izvrsna prigoda za promidžbu Dubrovnika kao turističke destinacije i međunarodnog sveučilišta Libertas u svijetu.

-S obzirom da su njemački studenti osjetili srdačnu dobrodošlicu, uvjereni smo da će jednog dana poželjeti ponovo se vratiti kao turisti, kao i njihovi brojni prijatelji kojima će pričati o hrvatskom gostoprimstvu i ljepotama Dubrovnika – navode s Libertas međunarodnog sveučilišta.

Pročitajte još

Otvoren Centar za edukaciju i multimedijalnu prezentaciju Arboretuma u Trstenome

Dulist

KONAVOSKA TORBA Ukras ljepši od svih ‘trendi’ modnih dodataka

Dulist

VJERNICI ĆE IZNOSITI PROMIŠLJANJA Mons. Uzinić otvorio sinodalni hod za Dubrovačku biskupiju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija