Aktualno

ERASMUS+ PROGRAM Njemački studenti stigli na Libertas međunarodno sveučilište

ERASMUS+ PROGRAM Njemački studenti stigli na Libertas međunarodno sveučilište

Za studente iz Njemačke upriličen je susret dobrodošlice na Libertas međunarodnom sveučilištu. Oni su na ovo dubrovačko sveučilište stigli u sklopu Erasmus+ programa za međunarodnu razmjenu. Studenti dolaze sa sveučilišta OTH Regensburg s kojim Libertas međunarodno sveučilište održava dugogodišnju suradnju, a studenti će pratiti nastavu na preddiplomskom studiju Međunarodni odnosi.

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, studente su u prostorima sveučilišta pozdravili voditelj podružnice, prof. Milan Perić i voditeljica ureda za akademske poslove Zrinka Borić, zaželjevši im dobrodošlicu i uspješno vrijeme studiranja kao i ugodan boravak u Dubrovniku. Organiziran je također dan orijentacije, što obuhvaća stručno vođenje i upoznavanje sa svim znamenitostima i ljepotama grada i okolice. Dobili su i sve potrebne praktične naputke vezane uz studij i boravak u Dubrovniku.
Ovakav oblik razmjene je izvrsna prigoda za promidžbu Dubrovnika kao turističke destinacije i međunarodnog sveučilišta Libertas u svijetu.

-S obzirom da su njemački studenti osjetili srdačnu dobrodošlicu, uvjereni smo da će jednog dana poželjeti ponovo se vratiti kao turisti, kao i njihovi brojni prijatelji kojima će pričati o hrvatskom gostoprimstvu i ljepotama Dubrovnika – navode s Libertas međunarodnog sveučilišta.

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo