Aktualno

ERASMUS+ PROGRAM Njemački studenti stigli na Libertas međunarodno sveučilište

Za studente iz Njemačke upriličen je susret dobrodošlice na Libertas međunarodnom sveučilištu. Oni su na ovo dubrovačko sveučilište stigli u sklopu Erasmus+ programa za međunarodnu razmjenu. Studenti dolaze sa sveučilišta OTH Regensburg s kojim Libertas međunarodno sveučilište održava dugogodišnju suradnju, a studenti će pratiti nastavu na preddiplomskom studiju Međunarodni odnosi.

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, studente su u prostorima sveučilišta pozdravili voditelj podružnice, prof. Milan Perić i voditeljica ureda za akademske poslove Zrinka Borić, zaželjevši im dobrodošlicu i uspješno vrijeme studiranja kao i ugodan boravak u Dubrovniku. Organiziran je također dan orijentacije, što obuhvaća stručno vođenje i upoznavanje sa svim znamenitostima i ljepotama grada i okolice. Dobili su i sve potrebne praktične naputke vezane uz studij i boravak u Dubrovniku.
Ovakav oblik razmjene je izvrsna prigoda za promidžbu Dubrovnika kao turističke destinacije i međunarodnog sveučilišta Libertas u svijetu.

-S obzirom da su njemački studenti osjetili srdačnu dobrodošlicu, uvjereni smo da će jednog dana poželjeti ponovo se vratiti kao turisti, kao i njihovi brojni prijatelji kojima će pričati o hrvatskom gostoprimstvu i ljepotama Dubrovnika – navode s Libertas međunarodnog sveučilišta.

Pročitajte još

POVIJESNI TRENUTAK! Hrvatska je od danas cjelovita, spaja se zadnji dio Pelješkog mosta

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

USUSRET 24. MARATONU Izaslanstvo Udruge lađara Neretve na prijemu kod predsjednika Republike Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija