Crna kronika

EPILOG POLICIJSKE AKCIJE Rekorder vozio duplo brže od ograničenja!

brzina mjerenje laser policija

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o rezultatima akcije 24-satnog nadzora brzine na dubrovačkim i županijskim prometnicama.

Iz PUDN ističu kako su prilikom nadzora brzine korišteni svi raspoloživi uređaji i nadzor se provodio na lokacijama gdje se najčešće događaju prometne nesreće, ali i prema prijedlozima građana gdje je to bilo moguće provesti.

U naseljenim mjestima te izvan naseljenih mjesta sveukupno su zabilježena 204 prekršaja, od čega 138 prekršaja zbog prekoračenja brzine. Najveća izmjerena brzina zabilježena je u Župi dubrovačkoj, kada je vozač u naseljenom mjestu gdje je ograničenje brzine regulirano na 60 km/h vozio brzinom od 116 km/h.

-Očigledno je da je akcija imala pozitivan odjek u javnosti, budući da su u ranijim razdobljma zabilježene veće brzine kretanja te da su se za vrijeme trajanja akcije dogodile dvije prometne nesreće u kojima uzrok nije bila brzina – ističu iz PUDN koja najavljuje kako će i dalje provoditi akcije nadzora brzine prema dostavljenim prijedlozima građana, kao i na lokacijama najčešćih mjesta događanja prometnih nesreća. Uz to, zahvalili su se građanima na njihovim prijedlozima.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist