Aktualno

EMISIJA ‘TKO TO TAMO PJEVA’ Nastupila je i Nevenka Tokić sa Sveučilišta u Dubrovniku

Nevenka Tokic

Studentica Sveučilišta u Dubrovniku Nevenka Tokić iz Rame nastupila je u posljednjem izdanju emisije Nove TV  ‘Tko to tamo pjeva’. Naime, ona je studentica treće godine preddiplomskog studija Medija i kulture društva koja gaji ljubav prema glazbi od djetinjstva. Za DuList je komentirala kako je došla do same emisije te koji su joj daljnji planovi?

– Zapravo se nisam uopće prijavila na ovu emisiju nego na drugu glazbenu emisiju koja se prikazivala ranije, na koju nisam prošla pa sam tako dobila poziv od Nove TV da nastupim u emisiji ‘Tko to tamo pjeva’. Naime, u početku nisam baš bila sigurna želim li prihvatiti ponudu. Ali, prijatelji su me uspjeli nagovoriti da prihvatim jer je to jedinstvena prilika da pokažem svoj talent – rekla je Tokić i dodala kako je za nju ovo jedno jako lijepo iskustvo. Također, dodala je o tome kako je upoznala profesionalne pjevače i produkciju Nove tv te kako će biti prijatelji cijeli život.
– Nisam baš puno očekivala jer doista trebaš glumiti i ‘zamazati oči’ Žiriju kako te ne bi odmah izbacili. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, probudila se želja u meni za tim zadnjim duetom koji je u mom slučaju izveden s predivnom Zsom Zsom. Uspjeh je i to da su me otkrili pred sami duet pa sam na kraju ipak ostala zadovoljna sa svime što sam iznijela pred njima u studiju, također i pred ljude koji su bili ispred svojih malih ekrana – istaknula je i dodala kako se pjevanjem bavi od malih nogu te kako su joj svi u obitelji glazbenici.
– Što se tiče budućih planova, stvarno ne znam. Međutim, jako velika želja mi je izbaciti svoju pjesmu, o tome već neko vrijeme razmišljam, čak sam i u nekim dogovorima. Vidjet ćemo, ako Bog da jednog dana, za sve postoji pravo vrijeme. Nigdje mi se ne žuri, još sam uvijek mlada i imam vremena za sve. Naime, trenutno mi je na prvom mjestu završiti fakultet, a ostalo ću usput pa što stigne – zaključila je Tokić.

Pročitajte još

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist

[FOTO] PREDSTAVLJEN ROMAN ‘BLANK’ Životna ispovijest glumca Feđe Štukana

Dulist

DOBRE VIJESTI ZA VOZAČE Od utorka niže cijene goriva

Dulist