Aktualno

ELEKTROJUG NAJAVLJUJE RADOVE Tko će u ponedjeljak i utorak biti bez struje?

ELEKTROJUG NAJAVLJUJE RADOVE Tko će u ponedjeljak i utorak biti bez struje?

Elektrojug Dubrovnik za ponedjeljak i utorak najavljuje radove zbog kojih će dolaziti do povremenih prekida u napajanju električnom energijom u određenim dijelovima grada, Konavala, Pelješca…

Tako će u ponedjeljak, 12. lipnja od 10 do 17 sati, a zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez napajanja električnom energijom biti potrošači u ulici Josipa Kosora od broja 1 do broja 12.

Istog dana od podne do 16 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez napajanja električnom energijom će biti Dubravka izvod Grmoljez u Konavlima.

Jednako tako, od 07 do 08 sati zbog neophodnih radova u TS 35/10 Zamošče bez napajanja električnom energijom će biti naselja Perna, Kučište, Viganj i Lovište.

U utorak, 13. lipnja od 08 do 17 sati zbog ugradnje razvodnih ormara dolazit će do povremenih prekida u napajanju električnom energijom potrošača u Zatonu Malom, Obala Stjepana Radića, a od 07 do 16 sati zbog neophodnih radova na dalekovodu bez napajanja će biti potrošači koji se napajaju iz TS Ekonomija u Konavlima.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist