Aktualno

EKSKLUZIVNO Radovi u Kuparima do ljeta

Kupari

Projekt obnove i uređenja nekadašnjeg luksuznog hotelskoga kompleksa Kupari jedna je od najduljih turističkih saga u Republici Hrvatskoj.

Nakon što se već godinama priča o raspisivanju međunarodnog natječaja kojim bi se tražio strateški investitor za ruglo koje je stvorio zub rata, vremena i zapuštanja, prošle godine najavljeno je kako je sve spremno. Od tada je rok za raspisivanje natječaja pomican nekoliko puta, u prosjeku svaka tri mjeseca, a nakon posljednjeg roka u srpnju prošle godine, sljedeći je bio najvaljen u rujnu, no ni on nije ispoštovan. Tada se odustalo od ikakvih natječaja zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, no kako doznaje DuList, koncem siječnja stvari će se nakon godina čekanja maknuti s mrtve točke.

Radovi do ljeta

Banner 300x250 DU 1

Neslužbene informacije našeg tjednika potvrdili su i u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom koji je sredinom 2013. godine preuzeo ovlasti tadašnjeg AUDIO-a.
-Javni poziv za iskazivanje interesa za osnivanje prava građenja i prava služnosti (prava plodouživanja) nekretnina na lokaciji Kupari I. bit će raspisan krajem siječnja – potvrdila nam je Ivana Ivanković, glasnogovornica Mladena Pejnovića, predstojnika DUUDI-a.

Više o ovoj temi pročitajte ekskluzivno u tiskanom izdanju DuLista koje je od danas u prodaji…

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist