Aktualno

Ekonomskoj školi 100 000 eura iz EU fondova

Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik te Srednja poljoprivredna i tehnička škola iz Opuzena dobile su bespovratna sredstva iz predpristupnih fondova Europske unije za svoje projekte u ukupnom iznosu od 1 348 500 kuna.

Svečana dodjela ugovora održana je u Tehničkom muzeju u Zagrebu, a škole su sredstva dobila na natječaju „Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenljivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“ na koji su se mogle prijaviti sve strukovne škole.
 
Ekonomska i trgovačka škola iz Dubrovnika  je sklopila ugovor vrijedan 99 177 eura za projekt „Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola“ („Strenghtening COMmunication Competences of VOCational Economic High School Students – VOC.COM), a koji će rezultirati stvaranjem kurikuluma za novu izvannastavnu aktivnost „Govorništvo za poduzetništvo“.
 
Srednje poljoprivredna i tehnička škola iz Opuzena je sklopila ugovor vrijedan 80 624 eura, a za projekt po nazivom "Going Global with G.A.P. Local". Navedenoj srednjoj školi ovo je već druga dodjela bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije.

Pročitajte još

NAJAVA RADOVA Tko je u petak bez struje?

Dulist

PRED VRATIMA JE PROMJENA VREMENA Za vikend pripremite ombrele

Dulist

Dubrovčanin Đuro Sessa na čelu Europske udruge sudaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija