Aktualno

Ekonomskoj školi 100 000 eura iz EU fondova

Ekonomskoj školi 100 000 eura iz EU fondova

Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik te Srednja poljoprivredna i tehnička škola iz Opuzena dobile su bespovratna sredstva iz predpristupnih fondova Europske unije za svoje projekte u ukupnom iznosu od 1 348 500 kuna.

Svečana dodjela ugovora održana je u Tehničkom muzeju u Zagrebu, a škole su sredstva dobila na natječaju „Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenljivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“ na koji su se mogle prijaviti sve strukovne škole.
 
Ekonomska i trgovačka škola iz Dubrovnika  je sklopila ugovor vrijedan 99 177 eura za projekt „Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola“ („Strenghtening COMmunication Competences of VOCational Economic High School Students – VOC.COM), a koji će rezultirati stvaranjem kurikuluma za novu izvannastavnu aktivnost „Govorništvo za poduzetništvo“.
 
Srednje poljoprivredna i tehnička škola iz Opuzena je sklopila ugovor vrijedan 80 624 eura, a za projekt po nazivom "Going Global with G.A.P. Local". Navedenoj srednjoj školi ovo je već druga dodjela bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist