Aktualno

Ekonomska i trgovačka škola obilježila Europski tjedan strukovnog obrazovanja

Ekonomska i trgovačka škola i ove je godine sudjelovala u obilježavanju europskog tjedna strukovnog obrazovanja.

Ovogodišnji, treći po redu tjedan strukovnog obrazovanja (VET WEEK) održavao se od 5. do 9. studenog. Riječ je o projektu Europske komisije, iniciran prvi put 2016. godine s ciljem promoviranja i podizanja atraktivnosti strukovnog obrazovanja u zemljama članicama EU.

U prošlom je tjednu naša škola organizirala niz radionica s kojima su prezentirane vještine aranžiranja, pakiranja, prezentiranja rada tvrtki, prikupljana, obrade i interpretacije podataka, dizajniranja vizualnog identiteta tvrtki, kvalitativnog i kvantitativnog preuzimanja robe i sl.

Osim učenika naše škole u radionicama su sudjelovali i učenici osmih razreda gradskih osnovnih škola koji su se na ovaj način mogli upoznati s našim obrazovnim programima.

Budući da smo kao škola uključeni u obilježavanje tjedna strukovnog obrazovanja od samog početka, od strane agencije Europske komisije koja provodi projekt dodijeljen nam je status službenog partnera.

Pročitajte još

U četvrtak 1A i 1B voze kao svakog radnog dana

Dulist

KOLIKO SE OD GRADNJE SLIJEVA U GRADSKI PRORAČUN? Komunalni doprinos lani ‘jači’ nego 2019.

Andrea Falkoni Račić

Za četvrtak za dubrovačko područje upaljen narančasti alarm

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija