Aktualno

Država daje u zakup bivše dječje odmaralište ‘Vračar’ u Slanome

Ministarstvo državne imovine raspisalo je javni poziv za podnošenje ponuda za zakup ukupno 15 nekretnina i to zapuštenih odmarališta bivše države koja se mahom nalaze na atraktivnim morskim lokacijama.

Među njima je i bivše dječje odmaralište ‘Općina Vračar’ Slano u Dubrovačkom primorju.

Riječ je o kući i dvorištu površine 6, 852 četvornih metara, početna je cijena zakupa 137 tisuća i 180 kuna, dok jamčevina iznosi 13 tisuća 718 kuna. Namjena nekretnine je ugostiteljsko-turistička, a ugovor o zakupu sklapa se na 30 godina.

Zakupnik je dužan u roku od tri godine od dana sklapanja ugovora o zakupu staviti nekretninu u funkciju kojoj je namijenjena. U slučaju opravdanog razloga Ministarstvo će izdati suglasnost za produljenje roka uz plaćanje punog iznosa zakupnine.

Također, zakupnik je dužan plaćati godišnju zakupninu sukladno ugovoru, a prve tri godine zakupa dužan je plaćati zakupninu u visini od 50 posto iznosa zakupnine koji je postignut na natječaju.

Rok je za podnošenje ponuda 10. prosinca 2018. do 10 sati, a uvjete provjerite ovdje.

Foto: Ministarstvo državne imovine

Pročitajte još

Dukat povlači dva jogurta iz butiga zbog prisustva pesticida

Dulist

Bloger Krule: ‘Kafana 8 metara od Straduna, makijander 8 kuna, sokina 21 kunu… Da je manje bilo bi džaba’

Dulist

BUDITE NA OPREZU Za sutra najavljene visoke temperature

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija