Grad

Eko-Omblići u akciji za pomoć djeci Sirije

Eko-Omblići u akciji za pomoć djeci Sirije

Dubrovačke ekološke udruge Zeleni Forum, Eko Omblići i Zeleno Sunce iduću subotu posjetili će 9. Festival pekmeza, džema i marmelade i Rezervat Lokrum, a pod motom ‘Pomozimo djeci Sirije!’ i ‘Kretanje u prirodu je zdravo!’.

– Dolazak na ovu „slatku festu“ biti će vam pravi doživljaj, posebno kad obiđete sve štandove sa slatkim i ekološkim marmeladama,pekmezima i džemovima iz cijele Lijepe naše. Neće nedostajati ni palačinki, naravno! Na svom malom štandu prodavat ćemo u humanitarne svrhe svoje ekološke proizvode za djecu Sirije, stoga pozivamo sve naše sugrađene da se odazovu ovoj našoj vrijednoj humanitarnoj akciji – poručili su još prije izleta.

Nakon festivala, oko 12.30 sati posjetili su i izložbu Stipe Božića u Muzeju Rupe „Himalaja-stanište Bogova“, a potom se zaputili brodom Zrinski prema Rezervatu Lokrumu.

– Na Lokrumu ćemo obilježiti Europski tjedan kretanja, šetajući, plivajući i trčeći do vrha Lokruma do tvrđave Fort Royal. Sa sobom ponesite uobičajeno, uz naravno opremu za kupanje i zaštitu te veliki osmijeh za svu djecu Sirije! – ističe se u pozivu.

Povratak u Grad očekuje se oko 18.15 sati, a u Mokošicu oko 18.50 sati.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist