Grad

Eko-Omblići u akciji za pomoć djeci Sirije

Dubrovačke ekološke udruge Zeleni Forum, Eko Omblići i Zeleno Sunce iduću subotu posjetili će 9. Festival pekmeza, džema i marmelade i Rezervat Lokrum, a pod motom ‘Pomozimo djeci Sirije!’ i ‘Kretanje u prirodu je zdravo!’.

– Dolazak na ovu „slatku festu“ biti će vam pravi doživljaj, posebno kad obiđete sve štandove sa slatkim i ekološkim marmeladama,pekmezima i džemovima iz cijele Lijepe naše. Neće nedostajati ni palačinki, naravno! Na svom malom štandu prodavat ćemo u humanitarne svrhe svoje ekološke proizvode za djecu Sirije, stoga pozivamo sve naše sugrađene da se odazovu ovoj našoj vrijednoj humanitarnoj akciji – poručili su još prije izleta.

Nakon festivala, oko 12.30 sati posjetili su i izložbu Stipe Božića u Muzeju Rupe „Himalaja-stanište Bogova“, a potom se zaputili brodom Zrinski prema Rezervatu Lokrumu.

– Na Lokrumu ćemo obilježiti Europski tjedan kretanja, šetajući, plivajući i trčeći do vrha Lokruma do tvrđave Fort Royal. Sa sobom ponesite uobičajeno, uz naravno opremu za kupanje i zaštitu te veliki osmijeh za svu djecu Sirije! – ističe se u pozivu.

Povratak u Grad očekuje se oko 18.15 sati, a u Mokošicu oko 18.50 sati.

Pročitajte još

Vedrana Kelleher na čelu Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Dulist

Na današnji dan umrla je pjesnikinja Cvijeta Zuzorić

Dulist

Grad Dubrovnik dobitnik nagrade ‘Simply the best’ za Dubrovnik Pass

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija