AktualnoUrednički izbor

EKIPA TEN 11 Dnevno našim liječnicima i medicinskim sestrama dostavimo barem 30 obroka

Ten 11 Marketing 227

‘Ovo je naš obol osobama na prvoj liniji borbe protiv kooronavirusa’, objašnjavaju nam iz ugostiteljskog objekta ‘Snack bara Ten 11’ na Vojnoviću koji već desetak dana besplatnim obrocima olakšavaju svakodnevicu djelatnicima OB Dubrovnik i Policije. Nazvali smo ih nakon što nam je nekolicina naših čitatelja ukazala na njihov nesebičan podhvat.

– Svjesni smo koliko im je u ovim trenutcima potrebna podrška. Ima dosta straha, mnogi od njih se boje da bolest ne prenesu svojim obiteljima pa su neki i iznajmili stanove te otišli u dodatan trošak. Mi im na ovaj način pokušavamo olakšati situaciju. Dnevno u OB Dubrovnik dostavimo barem 30 obroka. Nije nam potrebna hvala, dovoljno nam je znati da smo im na neki način pomogli – poručuju i dodaju kako im se nije želja eksponirati, niti su im potrebni hvalospjevi. Na ovo su se odlučili iz humanih razloga.

– Nadamo se da ćemo ih nakon ovog znati bolje cijeniti – zaključuju za DuList i ističu kako svaki poziv očekuju s nestrpljenjem i radošću što ovoj najizloženijoj skupini mogu na njihovoj žrtvi uzvratiti barem toplim jelom.

Pročitajte još

BABY LASAGNA ‘Uskoro domaći koncerti, dogodine europska turneja’

Dulist

U SRIJEDU Misa zahvalnica za dubrovačke maturante

Dulist

Policija sutra pojačano nadzire vozače mopeda i motocikla

Dulist