DuList IN

Eddie Izzard oduševio Dubrovčane!

Eddie Izzard oduševio Dubrovčane!

U dubrovačkom kazalištu „Marin Držić“ sinoć je održan odličan performans jednog od najpoznatijih stand-up komičara današnjice –  Eddieja Izzarda.

Njime je započela najveća svjetska turneja „Force Majeure“, koja osim nastupa u Dubrovniku, uključuje nastupe i u Zagrebu i Osijeku. Turneja će trajati narednih godinu i pol, a Eddie je Hrvatsku posjetio 4 dana nakon početka turneje, što publici željnoj vrhunskog stand-upa pruža šansu da među prvima uživa u novim Eddiejevim skečevima.

Zanimljiva je i činjenica da je ovo prvi puta kako su Dubrovčani mogli uživati u šalama i dosjetkama jednog od ponajboljih stand- up komičara. Publiku koja je došla u kazalište,  neposredno nakon slavodobitne utakmice Hrvatska:Srbija, Eddie je zabavljao nepuna dva sata, uz kratku pauzu od desetak minuta. I što reći? Oduševio je sve prisutne. Dotakao se raznih tema, od onih aktualnih poput nedavnog izbora Pape, do onih filmskih (Omen, Clash of the Titans, Gospodar prstenova…), kao i priča iz privatnog života. No, ako ste okorjeli katolik mogli bi se naći pomalo uvrijeđenim njegovim shvaćanjem vjere, kako on (ne) vidi Boga, dok ni stari Rimljani i Grci nisu ostali pošteđeni  Eddiejevih dosjetki.
Kao što je jednom prilikom Eddie sam ustvrdio – dobro je plaćen da priča budalaštine – a svima  u publici to je neizmjeran izvor smijeha i zabave!
 

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo