Aktualno

Easy Jet u rujnu za Dubrovnik planira sedam linija, a ukida ih četiri

Baš kao i prošlog ljeta, EasyJet i ove godine već u rujnu drastično smanjuje broj međunarodnih linija prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija će u prvim danima rujna obustaviti promet na čak 17 međunarodnih linija prema Hrvatskoj, što je svojevrsno razočaranje s obzirom na to da je ovaj poznati britanski niskotarifni avioprijevoznik prema Hrvatskoj imao veći broj linija još u listopadu 2019. godine, prije izbijanja globalne pandemije, piše Croatian Aviation.

Jasno je da kompanija ne želi riskirati pa je iz tog razloga ostavila aktivne samo one linije na koje može gotovo sigurno računati, na kojima je popunjenost odlična čak i u ovo neizvjesno vrijeme. EasyJet će kroz cijeli rujan imati aktivne linije prema Puli, Splitu i Dubrovniku.

Zračna luka Dubrovnik

U rujnu će EasyJet imati sedam aktivnih linija prema Zračnoj luci Dubrovnik, pritom će linija prema Londonu prometovati svakodnevno: iz Amsterdama, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, iz Berlina, tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom, iz Bristola, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, iz Edinburgha, dva puta tjedno, utorkom i subotom, iz Ženeve, dva puta tjedno, utorkom i subotom, iz Londona (Gatwick), svakodnevno, iz Manchestera, dva puta tjedno, srijedom i subotom.

S prometovanjem završavaju sljedeće linije prema odnosno iz Dubrovnika:

iz Basela, posljednji let 5. rujna, iz Lyona, posljednji let 4. rujna, iz Nantesa, posljednji let 3. rujna i iz Pariza, posljednji let 5. rujna.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

ELEKTROTEHNIČARI SLAVE 56. GODINA MATURE Rodilo se zajedništvo koje nikad neće prestati!

Dulist

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija