Aktualno

Easy Jet u rujnu za Dubrovnik planira sedam linija, a ukida ih četiri

Baš kao i prošlog ljeta, EasyJet i ove godine već u rujnu drastično smanjuje broj međunarodnih linija prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija će u prvim danima rujna obustaviti promet na čak 17 međunarodnih linija prema Hrvatskoj, što je svojevrsno razočaranje s obzirom na to da je ovaj poznati britanski niskotarifni avioprijevoznik prema Hrvatskoj imao veći broj linija još u listopadu 2019. godine, prije izbijanja globalne pandemije, piše Croatian Aviation.

Jasno je da kompanija ne želi riskirati pa je iz tog razloga ostavila aktivne samo one linije na koje može gotovo sigurno računati, na kojima je popunjenost odlična čak i u ovo neizvjesno vrijeme. EasyJet će kroz cijeli rujan imati aktivne linije prema Puli, Splitu i Dubrovniku.

Zračna luka Dubrovnik

U rujnu će EasyJet imati sedam aktivnih linija prema Zračnoj luci Dubrovnik, pritom će linija prema Londonu prometovati svakodnevno: iz Amsterdama, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, iz Berlina, tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom, iz Bristola, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, iz Edinburgha, dva puta tjedno, utorkom i subotom, iz Ženeve, dva puta tjedno, utorkom i subotom, iz Londona (Gatwick), svakodnevno, iz Manchestera, dva puta tjedno, srijedom i subotom.

S prometovanjem završavaju sljedeće linije prema odnosno iz Dubrovnika:

iz Basela, posljednji let 5. rujna, iz Lyona, posljednji let 4. rujna, iz Nantesa, posljednji let 3. rujna i iz Pariza, posljednji let 5. rujna.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

Izjava Marina Držića u vezi s ponovnim srbijanskim posezanjem za dubrovačkom književnošću!

Dulist

[VIDEO] Počelo ispitivanje opterećenja Pelješkog mosta, stigao 21 kamion težine do 40 tona

Dulist

NOVI ANTENSKI STUP OD 35,5 METARA! Lopuđani protiv odašiljača koji će trajno narušiti vizuru spomenika kulture

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija