Aktualno

Dvostruko ubojstvo vojnika u Sarajevu, strojnicom ih u kladionici ‘izrešetao’ vehabija?

Dvostruko ubojstvo vojnika u Sarajevu, strojnicom ih u kladionici 'izrešetao' vehabija?

Dvojica pripadnika oružanih snaga Bosne i Hercegovine ubijena su večeras u pucnjavi u predgrađu Sarajeva, u Rajlovcu, potvrdila je lokalna policija i ministarstvo obrane BiH.

NOVO: Policija BiH identificirala je napadača na Enesa Omeragića koji je nakon što ga je policija opkolila u obiteljskoj kući u naselju Sokolje počinio samoubojstvo.

RANIJE: Prema dostupnim informacijama vojnici su ubijeni kada je za sada neidentificirani napadač upao u jednu kladionicu u naselju Rajlovac i tamo otvorio vatru iz strojnice. Direktor SIPA-e Perica Stanić rekao je da je prema dosadašnjim informacijama ubojica vjerojatno pripadnik vehabijskog pokreta, piše Dnevni avaz. Dodao je da još nema potvrde, ali je potvrdio informacije da su ubijeni Bošnjak i Srbin.

Policijski komesar MUP-a KS Vahid Ćosić rekao je Avazu da je informacija da se radi o terorizmu klasična dezinformacija te da je još prerano.

Tijekom pucnjave ozlijeđen je još jedan vojnik, a policija traga za ubojicom. Na mjestu događaja nalazi se desetak specijalaca.

Avaz također doznaje da je ubojica Enes Omeragić iz Sokolja te da je, prema informacijama s mjesta događaja, poznat kao “momak na lošem glasu”. Međutim, policija to još nije potvrdila.

Do pucnjave je došlo nešto prije 20 sati a napadač je pucao na jednu kladionicu u naselju Rajlovac gdje se nalazi i vojarna oružanih snaga BiH. Nakon toga vatru je otvorio i na autobus koji se nalazi u blizini. Uz pripadnike civilne policije u istragu su se uključili i vojni policajci i trenutno tragaju za napadačem.

FOTO: Ilustracija

Pročitajte još

EU PARLAMENT DONIO NOVU UREDBU Do 2030. mnoga ambalaža ide u zaborav

Dulist

DU MOTION UTRKA GRAĐANA Poljak Patryk i naša Luciana najbrže istrčali pet kilometara za Marka

Dulist

Tko je bez struje u ponedjeljak?

Dulist