Aktualno

DVOGODIŠNJI MANDAT Sanja Putica na čelu hrvatskih ‘Kružica’

Nakon što je izabrana za predsjednicu dubrovačkih ‘Kružića, Sanja Putica vodit će i Hrvatsku udrugu poslovnih žena – Krug.
Za njenu zamjenicu izabrana je Zorana Ivić, članica Ogranka Šibenik, koja je obnašala dužnost predsjednice u prethodnom mandatu.
Putica se zahvalila na trudu i radu dosadašnjoj predsjednici Zorani Ivić i potpredsjednici Sanji Gligić Rubes te istakla da će nastaviti svojim zalaganjem okupljati članice kroz razne oblike formalnog i neformalnog rada, povezivanjem s drugim srodnim članstvima i generalno osnaživati žene u svakoj prigodi.
-Poseban fokus u svom mandatu stavit ću na osnivanje ogranaka Kruga u svim dijelovima Hrvatske, a integracija žena u poslovnom svijetu događa se presporo, naš zadatak je stvoriti uvjete koji će ubrzati promjene – istaknula je Putica.
Od profesorice i ravnateljice dubrovačke Gimnazije, do saborske zastupnice, državne tajnice u Ministarstvu znanosti te potpredsjednice Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, Putica je na svakoj od ovih funkcija radila vrlo predano s istaknutim osjećajem za timski rad. Danas je voditeljica Općeg odjela, odnosa s investitorima i javnošću u Atlantskoj plovidbi d.d. Njena zamjenica, Zorana Ivić vlasnica je i direktorica privatnog dječjeg vrtića Žižula u Šibeniku.
Podsjetimo, Udruga Krug je osnovana 1992. godine s ciljem podrške i promocije sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okružju. Danas Krug broji preko 150 članica diljem Hrvatske.

Pročitajte još

Orlando procvjetao od obnove

Dulist

Vodovod započeo rekonstrukciju cjevovoda na gruškoj obali

Dulist

KAKO SAČUVATI PODATKE? Google od sutra kreće s brisanjem računa

Dulist