Crna kronika

DVIJE TUČNJAVE TAKSISTA U DVA DANA Dubrovnik postaje Divlji zapad!

taxi taksi

Dubrovačka policija danas u poslijepodnevnim satima zaprimila je anonimnu dojavu putem aplikacije e-Policija o čak dvije tučnjave u kojima su jučer i danas sudjelovali taksisti. Kako nam je potvrdila glasnogovornica PU DN Andrijana Biskup, anonimna prijava pristigla su danas u poslijepodnevnim satima.
-Dobili smo dojavu o dvjema tučama. Jedna je bila sinoć, a druga danas tijekom popodnevnih satima. Policija radi izvide po prijavi – potvrdila nam je Biskup.

I u današnjoj tučnjavi sudjelovala su navodno dva taksista.
Podsjetimo, DuList je sinoć jedini pisao o tučnjavi dvaju taksista u Uvali Lapad kojoj je navodno kumovala svađa oko vožnje, ali i taksiranja na crno jednog od vozača. Sudionici današnje tučnjave nisu poznati, no prema neslužbenim informacijama sinoć su se sukobili jedan Plavi i jedan Narančasti taksist.
Prvi čovjek Plavog taksija Ivica Smoljko sinoć nam je istaknuo kako nema nikakvih saznanja o sukobu, dok je prvi čovjek Narančastog taksija rekao kako je čuo za tučnjavu, no prema verziji priče koja je do njega došla fizički okršaj navodno se zbio između dva Plava taksista.

U svakom slučaju, sigurno je jedino da sve više i više pojedinaca u redovima taksista Dubrovnik pokušava pretvoriti u njihovu varijantu Divljeg zapada uz srdačan blagoslov gradske uprave koja planira potvrditi sve postojeće, ali i raspisati 25-50 novih koncesija za tu djelatnost.

FOTO: Ilustracija

Pročitajte još

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Prometna u Baćini

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudar dva automobila i taksija

Dulist

ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE 61-godišnjak kružnom prevarom ukrao gotovo 28 tisuća eura

Dulist