Zanimljivosti

‘Dvije rote’ slave 20. rođendan uz koncert Brkova!

'Dvije rote' slave 20. rođendan uz koncert Brkova!

Moto klub Dvije Rote Konavle slavi 20. rođendan. Tim povodom organiziraju slavljenički koncert Brkova i 2Rote Bend u subotu 7. prosinca u Domu kulture u Čilipima u 20 sati. Ulaz je besplatan.

MK Dvije Rote osnovan je davne 1999. godine i jedan je od najdugovječnijih moto klubova na ovim prostorima, ali i šire. Članove kluba osim velike ljubavi prema motorima veže i duboki osjećaj prijateljstva, a osim članova i prijatelja s područja Konavala i šire okolice Dubrovnika klub ima i svoju podružnicu u Mariji Bistrici.

Klub je organizator tradicionalnog blagoslova motora Dubrovačko-neretvanske županije, raznih edukativnih akcija u suradnji s Policijskom upravom Dubrovnik, Domom zdravlja Dubrovnik, Auto školom Dubrovnik i drugim institucijama, a sve u cilju što bolje edukacije mladih vozača motociklista i njihovog uključivanja u promet.

MK Dvije Rote organizira ili sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, a redovito podržava i događanja drugih organizatora kao tehnička pomoć u pripremi ili osiguranju. Posljednja u nizu na koju smo osobito ponosni je humanitarna akcija ‘Zajedno za Ninu’. Također, kao Moto Mrazovi članovi kluba svake godine obilaze dječje vrtiće i škole Konavala i Župe dubrovačke, uz prigodno sviranje, pjevanje i darove.

-Na koncertu u Čilipima je dobrodošlo i staro i mlado, jedini uvjet je da se dobro zabavite i proslavite s MK Dvije Rote ovaj jubilej – navode.

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist