Crna kronika

DVIJE AKCIJE U DUBROVNIKU Policija uhitila šest osoba zbog ‘dilanja’ marihuane i amfetamina

DVIJE AKCIJE U DUBROVNIKU Policija uhitila šest osoba zbog 'dilanja' marihuane i amfetamina

Služba kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske krajem 2020. uhitila je ukupno šest osoba u sklopu dva kriminalistička istraživanja vezano za proizvodnju i promet drogama. U prvom slučaju uhićene su četiri osobe, tri muške te jedna ženska od čega tri žive na području Dubrovnika, a jedna na području Bosne i Hercegovine.

-Navedene osobe prijavljene su za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Dvije osobe su zadržane u istražnom zatvoru,  a kod jednog od počinitelja pronađeno je i 420 grama marihuane namijenjenih daljnjoj prodaji – rekao je voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica.

U drugom slučaju, kod dvojice 31-godišnjaka od kojih je jedan prijavljen u Dubrovniku, a drugi u Zagrebu, pronađeno je sedam kilograma i 847 grama marihuane spremnih za daljnju prodaju u sedam pakovanja. Daljnjom pretragom, pojasnio je Tikvica, kod jednog od počinitelja pronađeno je i 802 grama amfetamina u 14 pakovanja spremnih za daljnju prodaju.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist