Aktualno

DuList među dobitnicima priznanja

DuList među dobitnicima priznanja

Među dobitnicima kojima su večeras u Revelinu uručena priznanja za doprinos u osvajanju  Plavog cvijeta je i duList.

Podsjetimo, duList ovo priznanje sasvim sigurno je zaslužio svojim angažmanom i upozoravanjem na brojne komunalne problema u našem Gradu koje nisu priličili jednom turističkom gradu kakav je Dubrovnik i to još prije početka ove sezone.

Iako im često to nije bilo po volji, upozoravali smo Gradsku upravu na sve ono što se treba popraviti, očistiti, urediti. Komunicirajući s našim građanima i osluškujući njihove potrebe, nastojali smo doprinijeti što kvalitetnijem životu u našem gradu, jer ako je on po mjeri njegovih stanovnika, onda je sasvim sigurno po mjeri i njegovih gostiju.

Tako smo upozoravali na neuređene gradske dijelove i prilaze Gradu, Mostu, na potrebu sređivanja zaraslih gradskih parkova i javnih površina, čišćenje nelegalnih odlagališta otpada ili pak na potrebu asfaltiranja gradskih ulica.

A često se događalo da su gradske komunalne službe išle za nama i rješavale upravo one probleme na koje smo mi ukazivali, kako na našem portalu, tako i u našim novinama.
 

Pročitajte još

PROMETNA U KUPARIMA Ozlijeđena osoba prevezena u bolnicu

Dulist

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist