DuList IN

‘DUGO SMO RAZMIŠLJALI’ Konovizija odgođena za 9. travnja 2021.!

'DUGO SMO RAZMIŠLJALI' Konovizija odgođena za 9. travnja 2021.!

Zbog epidemiološke situacije s koronavirusom, zabrinjavajućeg trenda iste, kao i epidemioloških mjera koje su na snazi, Konovizija će se umjesto 12. veljače 2021. godine održati dva mjeseca kasnije, točnije 9. travnja 2021. u Čilipima s početkom u 20 sati, javljaju organizatori.

-Nažalost, suprotno našim nadanjima epidemiološka situacija, iako na našem području nije alarmantna, nije se poboljšala. Kako bi se negativni trend s koronavirusom zaustavio, donesene su aktualne mjere kojima je, između ostalog, zabranjeno održavanje proba. S obzirom na to da su iste na snazi minimalno do 10. siječnja 2021. godine, naši natjecatelji ne bi stigli odraditi probe u obimu u kojem bi željeli. Iako je naglasak na Konoviziji na zabav,i trudimo se da cijeli program bude na što je moguće višem nivou, a kvalitetno odrađene probe su preduvjet da pjevački dio programa bude što bolji. Ipak, najvažniji razlog zbog čega smo se odlučili za promjenu termina je što imamo odgovornost ne samo prema izvođačima, nego i prema društvu. Sve dok nismo sto posto sigurni da možemo našim natjecateljima i sudionicima programa garantirati zaštitu zdravlja, uz naravno naš plan da gledateljima ponudimo najkvalitetniji mogući zabavni program, smatramo da se Konovizija ne treba održati – ističu organizatori.

Dodaju i da se shodno odgodi mijenjaju i termini početka predstavljanja kandidata te izvlačenja redoslijeda nastupa.

-Na našim društvenim mrežama (YouTube, Facebook i Instagram) predstavljanje kandidata Konovizije 2021 počinje u srijedu 3. ožujka 2021., dok će se izvlačenje redoslijeda nastupa održati uživo na našoj web stranici 26. ožujka u 20 sati. Razmišljajući dugo o svemu, prolazeći kroz sve moguće scenarije, odlučili smo da je odgoda za prvi petak nakon Uskrsa najbolje i najispravnije rješenje. Nadamo se da će se do 9. travnja situacija konačno i poboljšati te da ćemo se svi zajedno moći prepustiti zabavi koja uveseljava toliki broj Konavljana – zaključili su organizatori.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović