Aktualno

DUET NA KOJI SE ČEKALO 25 GODINA Nina Badrić i Petar Grašo ispunili davnu želju

Duet Nina Badric i Petar Graso Nemoj

Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo spojili su glasove u pjesmi “Nemoj”. Omiljeni glazbenici snimili su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu suradnju dugo priželjkivala.

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj” ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora – jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica Ninu Badrić.

– U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve, i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj” – rekao je Grašo. – Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti – dodao je.

DUET NA KOJI SE CEKALO 25 GODINA Nina Badric i Petar Graso ispunili davnu zelju Foto Mateja Smolcic 2 1

Priču o sjajnoj suradnji dvoje prijatelja ispričala je i Badrić. – Od prvog upoznavanja, Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje – navela je.

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih glazbenih umjetnika potvrđuje i nastup na Melodijama Jadrana, gdje je pjesma premijerno izvedena, uz ovacije publike.

Foto: Mateja Smolčić

 

 

Pročitajte još

PRAVDA ZA KATU I STIPU Prosvjed sutra u 19 i 30 ispred zgrade suda

Dulist

KRAJ TOPLINSKOG VALA? Stiže promjena, najavljena nevremena, izdana upozorenja za tri regije

Dulist

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist