Urednički izborZanimljivosti

‘Dubrovnik – tamo gdje je srce’: Paljetkovi stihovi inspiracija nove online kampanje TZ-a

'Dubrovnik - tamo gdje je srce': Paljetkovi stihovi inspiracija nove online kampanje TZ-a

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom pokrenula je promotivnu online kampanju usmjerenu na hrvatsko tržište na četiri popularna nacionalna portala, u trajanju od pet tjedana. Slogan promotivne kampanje je stih našeg akademika Luka Paljetka “Dubrovnik – tamo gdje je srce”. Ova kampanja ima za cilj potaknuti domaće goste na posjet Dubrovniku.

Inače, hrvatsko tržište proteklih godina u ukupnim turističkim rezultatima Dubrovnika je na šestom broju top ljestvice najbrojnijih turista, iza Britanaca te potom Amerikanaca, Njemaca, Francuza i Španjolaca.

Promotivna akcija Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika za početak ljeta u Dubrovniku koja se promovira u online kampanji, uz fotografije i tekstove o atrakcijama i zanimljivostima Dubrovnika, uključuje brojne popuste i pogodnosti za sve posjetitelje Dubrovnika na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od kulturnih atrakcija, znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja, turističkih agencija i ugostitelja.

U narednom razdoblju, uz veliki popust za gradske zidine, Rezervat Lokrum, te akciju Grada Dubrovnika za 1 kupljenu + 1 gratis tjednu Dubrovnik card , brojni hoteli, privatni iznajmljivači, turističke agencije i ugostiteljski objekti nude svoje usluge po sniženim cijenama.

Od 15. do 30. lipnja, na inicijativu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, gratis ulazak za sve posjetitelje moguć je u Arboretum Trsteno, Dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin) ; Umjetnička galerija Dubrovnika; Dom Marina Držića; Prirodoslovni Muzej; Muzej Domovinskog rata i Lazareti.

 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist