DuList IN

Dubrovnik je zvijezda prestižnog Rixos magazina

Dubrovnik je zvijezda prestižnog Rixos magazina

Novi broj prestižnog lifestyle časopisa Rixos Magazine na čak šesnaest stranica donosi priču o Dubrovniku i luksuznom Rixos Premium Dubrovnik hotelu. Milijuni gostiju koji odsjedaju u hotelima Rixos grupacije diljem svijeta imat će priliku upoznati se s čarima hrvatskog juga i samog hotela, što je zavidna promocija destinacije Dubrovnik.

Dubrovnik je prikazan kao destinacija koju svi moraju posjetiti – grad umjetnosti, bogate povijesti, kulturne baštine, piktoresnog okruženja, jadranskog plavetnila, dok luksuzni Rixos Premium Dubrovnik hotel u intervjuu predstavlja direktor Ayhan Basci, stalni stanovnik grada, kako ga naziva – ljubavi, već punih četrnaest godina. U intervjuu s velikim entuzijazmom govori o svom poslu, gostoljubivosti kao ključnom postulatu, visokim standardima poslovanja te izuzetno bogatoj ponudi hotela poput Umi Teppanykija, Libertas Fish restorana, Sport bara, Libertas plaže, Anjana SPA i sl.

– Novo normalno utjecalo je na uspostavljanje potpuno novih trendova i navika gostiju, koji se danas sve više okreću prirodi, aktivnom životu i uravnoteženoj prehrani. U Rixos Premium Dubrovnik hotelu to smo prepoznali i od ove godine gostima nudimo nordijsko hodanje u pratnji certificiranog trenera, vožnje električnim biciklima Dubrovnikom i brojne druge aktivnosti u sportskom, fitness i spa segmentu hotela, što smo spojili i sa zdravom prehranom – ističe Basci.

– Usprkos izazovima koje je pred turistički sektor stavila pandemija koronavirusa, Rixos Premium Dubrovnik uspio je zadržati imidž postojanog, sigurnog i modernog hotela koji dominantno ostaje jedan od najpopularnijih na Jadranu. To smo postigli zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u nove sadržaje i kvalitetu usluge, ali i cjelogodišnjem poslovanju unatoč brojnim restrikcijama posljednjih godinu dana – dodaje Basci.

Pomni odabir autentične fotografije Dubrovnika na naslovnici Rixos Magazina, zanimljiva reportaža i intervju Bascija zasigurno će pobuditi znatiželju brojnih turista za posjet neodoljivom Dubrovniku.

Novi broj digitalnog izdanja magazina možete pronaći klikom na Rixos Magazine.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist