Sport

DUBROVKINJE NA UTRCI ZA OBOLJELE OD RAKA DOJKE Romana Zglav: Tu smo i ne damo se, ma koliko teško ponekad bilo

DUBROVKINJE NA UTRCI ZA OBOLJELE OD RAKA DOJKE Romana Zglav: Tu smo i ne damo se, ma koliko teško ponekad bilo

Dubrovkinja s dugogodišnjom adresom u Konavlima Romana Zglav sudjelovala je ponovno na humanitarnoj utrci/šetnji ‘Race for the cure’ za oboljele od raka dojke koja se održala na splitskoj rivi. Zglav je u manifestaciji sudjelovala s prijateljicama iz Dubrovnika i iz Metkovića.

-Evo mene opet na godišnjem i to na dva tjedna. Zasluženo. Prve kilometre ovog godišnjem imala sam čast dijeliti sa ženama koje znače hrabrost, borbu, ljubav i život iako smo sve, neke i više puta, bile suočene sa onom bolesti koja ubija život. Ali tu smo i ne damo se, ma koliko teško ponekad bilo. Pustili smo i dvije golubice za one kojih više nema. Sve one koje nisu mogle s nama, nedostajale ste. A mi koje smo tu, nazdravile smo životu. Znaš ja kad poslušam druge oko sebe svako večer se pomolim i zahvalim se Bogu kako sam dobro prošla. Hvala ti – napisala je Zglav.

‘Race for the cure’ organizira Županijska liga protiv raka u Splitu. Na ovaj se način Split pridružio raznim događajima u svijetu za oboljele od raka dojke. Ova humanitarna manifestacija posljednji se put održala 2019. godine.

Foto: Romana Zglav

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist