Aktualno

DUBROVČANIN ‘SRETNE RUKE’ Bingo od 2,2 milijuna kuna osvojio je zaposlenik Luke koji živi kao podstanar

Vijest o velikom dobitku od 2,2 milijuna kuna koje je jedan Dubrovčanin dobio na Bingu, pobudila je veliko zanimanje u dubrovačkoj javnosti, a ovog je utorka otkriven i identitet sretnog dobitnika. Riječ je o zaposleniku Luke Dubrovnik koji je inače podstanar te će mu ovaj pozamašan iznos itekako dobro doći. Ovu nam je informaciju potvrdio direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž.

-Čovjek kojemu je stvarno potrebno dobio je ovu veliku svotu. Svi smo u Luci jako sretni zbog njega. Gospar radi kao stalni sezonac na privezu i odvezu – rekao je Raguž za DuList.

Podsjetimo, proteklog je ponedjeljka u izvlačenju 44. kola TV Binga, u igri Bingo 15 od 90 pogođen BINGO 36 od 2.206.059,75 kuna.

-Dobitni je listić uplaćen u Dubrovniku, na prodajnom mjestu poslovnog partnera Tisak, Kralja Tomislava bb – istaknuli su iz Lutrije.

Pročitajte još

MOLBA DUNDA IVA Ako ovo pročita gospar koji mi je donio takujin u Stonu, neka mi se javi!

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Radovi u Sustjepanu odgođeni za sutra

Dulist

BRAVO MAJA I MIRKO, BRAVO SVI! Kupljen je još jedan prijeko potreban uređaj za bolnicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija