DuList INUrednički izbor

DUBROVČANIN ‘BORO ĐMIJA’ U ‘ŽIVOTU NA VAGI’ Ocu sam na samrti obećao da ću skinuti kilograme’

DUBROVČANIN 'BORO ĐMIJA' U 'ŽIVOTU NA VAGI' Ocu sam na samrti obećao da ću skinuti kilograme'

U prvoj emisiji RTL-ovog showa ‘Život na vagi’ ove se subote navečer predstavio i Dubrovčanin Boris Bonić, poznatiji kao ‘Boro Đmija’. Ovom 47-godišnjem dubrovačkom branitelju i slobodnom umjetniku na prvom vaganju vaga je pokazala 172,7 kilograma.

Na prijavu u ‘Život na vagi’ odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Boris smatra da mu je život ugrožen zbog kilaže, a debljati se počeo još prije gotovo tri desetljeća.

-Počeo sam se debljati u ratu 1993. godine kad su bile velike pogibije kolega i stres za stresom, prvih par mjeseci sam dobio 40-ak kila. Moj veliki strah je da ne zalegnem u krevet… Moj otac je nedavno preminuo i njegova velika želja je bila da ja smršavim, da se ne razbolim. Tu ću mu želju ispuniti – rekao je.

Boris živi s majkom i sestrom koja je 100-postotni invalid o kojoj se svi trebaju pomoći.

-A vidim da ne mogu kad mi debljina smeta. Nisam za sebe koristan, nisam za drugog koristan – zaključio je Boris koji radi kao slobodni umjetnik, piše RTL.

-Cijeli dan radim, samo vodu pijem pa se u 5 poslijepodne najedem – objašnjava Boris svoje loše životne navike koje je sad spreman promijeniti.

Borisu je vaga pokazala da ima 172,7 kg!

-Ocu sam obećao da ću smršavjeti, to sam mu obećao u njegovim zadnjim satima – rekao je Boris te dodao: ‘Dat ću sve od sebe’.

Foto: Screenshot/RTL

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist