Zanimljivosti

Dubrovčani na večeri za Ogija

Dubrovčani na večeri za Ogija

Humanitarna večera za našeg sugrađanina Marijana Ogrestu – Ogija upriličena je u restoranu Mimoza s bogatom lutrijom te brojnim sudionicima.

Prigodna večera sastojala se od bogatog menija za sto kuna koju su organizirali u Mimozi. Uz to, posjetitelji su mogli zaigrati lutriju, a sveukupan prohod namijenjen je daljnjem Ogijevom liječenju.

Ogi uskoro ide na liječenje u Igalo, gdje se nalazi odjel neurokirurgije na kojem bi trebao provesti nekoliko mjeseci.

Restoran Mimoza bio je prepun naših sugrađana, koji su se odlučili subotnju večer provesti u mirnijoj atmosferi te uz to i pripomoći našem Ogiju. Podsjetimo, Ogi je stradao u prometnoj nesreći prije dvije godine, te otada njegova obitelj, ali i brojni građani, prijatelji i poznanici ustraju i vjeruju u Ogijevo ozdravljenje.

Dosad su se u brojne humanitarne akcije za pomoć Marijanu ogresti uključili mnogi, od vaterpolo kuba Jug, do Udruge mladih Cavtat, a večeras su, između brojnih ostalih uzvanika, svoj doprinos dali i Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik '91.- 93. godine te udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota.

Što drugo reći nego bravo svima koji su se odazvali na ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju i Ogiju želimo brzo ozdravljenje!

Pročitajte još

[FOTO] Pridvorska folklorna skupina zabalala u Gradišću i Beču

Dulist

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist