DuList PROMO

DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA Sveti Nikola uz fantastičnog Luku Vidovića

DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA Sveti Nikola uz fantastičnog Luku Vidovića

Kako bi obilježili dan svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, Dubrovački Vrtovi Sunca za vaše mališane pripremili su 9. prosinca interaktivni mađioničarski Show u izvedbi najdražeg mađioničara Luke Vidovića s početkom u 10.30 sati.

Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena vrhunskom zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima koji će vas ostaviti bez daha. Djeca mogu sudjelovati u ovoj interaktivnoj predstavi, a možda baš vaše dijete bude odabrano da pomogne Luki u izvođenju nekih trikova!

Nakon predstave, svako dijete će od Svetog Nikole dobiti prigodan slatki poklon koji će izmamiti osmijehe na njihovim licima, dok roditelji mogu bezbrižno uživati u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca. Hit predstava Magic Show za cijelu obitelj već je mnogo puta rasprodala dvorane i razveselila djecu svih uzrasta, a ovom prilikom i Dubrovčani mogu uživati u zabavnim čarolijama. Lukin izrazit talent, smisao za humor te vrhunske zabavljačke sposobnosti popraćene magičnim trikovima razlozi su zbog čega će vam ovaj Sveti Nikola ostati u sjećanju cijeli život.

Predstava će se održati u dvorani Soderini Dubrovačkih Vrtova Sunca. Ulaznice po cijeni od 70 kuna možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od ponedjeljka do subote od 8.30 do 15 sati. Roditeljima u pratnji djece ulaz na predstavu je slobodan, broj mjesta je ograničen. Informacije na broj telefona:
020/361 500 ili info@sungardensdubrovnik.com.

 

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist