DuList INSport

DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA Nogometna akademija za djecu s potpisom Ognjena Vukojevića

DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA Nogometna akademija za djecu s potpisom Ognjena Vukojevića

Jedinstveno iskustvo namijenjeno dječacima i djevojčicama od 7 do 15 godina, koji mogu iz prve ruke upoznati vrijednosti nogometa i usavršiti svoje vještine.

Nogometna akademija za djecu s potpisom Ognjena Vukojevića održat će se u Sportskom centru Dubrovačkih Vrtova Sunca u četiri termina od 18. lipnja 2017. do 15. srpnja 2017. godine. Tjedni program akademije uključuje ukupno 6 treninga koji će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom od 10 do 12 sati, a utorkom, srijedom i petkom od 17 do 19 sati. Subotom će se igrati završna nogometna utakmica u terminu 10 do 12 sati, sa zajedničkim druženjem i podjelom diploma i medalja za uspješni završetak akademije.

Polaznici akademije bit će podijeljeni u skupine od 5 do 30 djece, ovisno o dobi, te na početku programa dobit će na poklon kompletnu Nike opremu koja uključuje majicu, hlačice, štucne i vrećasti ruksak.

Ognjen Vukojević, bivši član Hrvatske nogometne reprezentacije i igrač s uspješnom međunarodnom karijerom te iskustvom u Ligi prvaka, odličan je izbor za djecu koja žele učiti od vrhunskih nogometaša. Kroz zabavno i sigurno okruženje, Ognjen će podijeliti svoje znanje s mladim nogometašima, koji imaju priliku naučiti i svladati sve elemente nogometne igre i unaprijediti svoje igračke kvalitete.

Upiti i rezervacije na 020 361 981 ili putem e-maila: sports.centre@sungardensdubrovnik.com.

S obzirom na ograničen broj mjesta, preporučuje se rezervacija željenog termina unaprijed.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist