Aktualno

Dubrovački tate pokrenuli akciju za našu sugrađanku Ivanu!

tate

Humanitarna udruga ‘Tata je Tata-Dubrovnik’ objavila je kako su tijekom proteklih dana provli nekoliko akcija pomoći za obitelji u potrebi, ali i za pojedince koji su se našli u teškoj životnoj situaciji.

-Osim klasičnih spenzi i druge vrste pomoći koje su išle za pojedine obitelji, pomoć je ovaj put išla i za našu dragu sugrađanku Ivanu koja boluje od cerebralne paralize, a kojoj je potrebno kupiti odijelo koje joj pomaže pri kretanju, a koje inače košta 6500 eura. Uz pomoć velikih humanitaraca – ekipe s Centrale, gospara Srđana Benića, njegovih prijatelja i poslovnih partnera, dubrovačkog Caritasa, pojedinačnih uplata naših članova grupe i grupe Tata je Tata, svih dobrih ljudi koji pomažu, akcija se uspješno privodi kraju i vjerujemo da će biti skupljen potreban iznos za našu Ivanu kojoj će ovo odijelo olakšati kretanje i život učiniti lijepšim. Posebno hvala našim Tatama koji su pokrenuli ovu cijelu akciju za Ivanu. Hvala vam dobri ljudi, hvala za svaki Ivanin korak, hvala 6500 puta – navode iz udruge.

Veliko hvala uputili su Mariu Orlandiniu na slatkišima i poklonima za djecu koje nam često donira, kao i ‘jednom plemenitom gosparu Buliću’ koji je donirao auto za peteročlanu obitelj s djetetom s posebnim potrebama iz Konavala, kojima je ovo auto zaista spasonosno.

-Osim toga neki naši članovi su nesebično pomagli u suorganiziranju humanitarne zabave za djevojčicu Lavu, ali isto smo tako obilazili dječje vrtiće na Dan Očeva na što smo posebno ponosni – rekli su.

Iduće dane ih očekuje Uskrsna akcija pomoći kupovanja velike spenze za obitelji u potrebi o kojima brinu duže razdoblje, ali i za one koje su nam se u međuvremenu javile za pomoć.

-Nakon toga u idućih mjesec dana slijedi velika akcija učlanjenja u Tate o čemu ćemo vas još obavijestiti kako bi ste i vi svi službeno postali dio nas i kako bi se ova priča dobra i humanosti nastavila i dalje. Želimo upravo tebe u našu zajedničku obitelj Tata. Hvala vam na svemu, hvala dragi ljudi. Hvala što ste tu kad god vas trebamo! Hvala što pomažete onima koji nas zaista trebaju – naglasili su.

Pročitajte još

VIJEĆNICI APELIRAJU Grad bi trebao kupiti Skočibuhu na Šipanu

Nora Di Leo

KAZNILI IH ZBOG KORIŠTENJA PALETARA Grad sankcionirao Konzum

Dulist

Svjetski je dan darivatelja krvi!

Dulist