Aktualno

Dubrovački tate pokrenuli akciju za našu sugrađanku Ivanu!

Dubrovački tate pokrenuli akciju za našu sugrađanku Ivanu!

Humanitarna udruga ‘Tata je Tata-Dubrovnik’ objavila je kako su tijekom proteklih dana provli nekoliko akcija pomoći za obitelji u potrebi, ali i za pojedince koji su se našli u teškoj životnoj situaciji.

-Osim klasičnih spenzi i druge vrste pomoći koje su išle za pojedine obitelji, pomoć je ovaj put išla i za našu dragu sugrađanku Ivanu koja boluje od cerebralne paralize, a kojoj je potrebno kupiti odijelo koje joj pomaže pri kretanju, a koje inače košta 6500 eura. Uz pomoć velikih humanitaraca – ekipe s Centrale, gospara Srđana Benića, njegovih prijatelja i poslovnih partnera, dubrovačkog Caritasa, pojedinačnih uplata naših članova grupe i grupe Tata je Tata, svih dobrih ljudi koji pomažu, akcija se uspješno privodi kraju i vjerujemo da će biti skupljen potreban iznos za našu Ivanu kojoj će ovo odijelo olakšati kretanje i život učiniti lijepšim. Posebno hvala našim Tatama koji su pokrenuli ovu cijelu akciju za Ivanu. Hvala vam dobri ljudi, hvala za svaki Ivanin korak, hvala 6500 puta – navode iz udruge.

Veliko hvala uputili su Mariu Orlandiniu na slatkišima i poklonima za djecu koje nam često donira, kao i ‘jednom plemenitom gosparu Buliću’ koji je donirao auto za peteročlanu obitelj s djetetom s posebnim potrebama iz Konavala, kojima je ovo auto zaista spasonosno.

-Osim toga neki naši članovi su nesebično pomagli u suorganiziranju humanitarne zabave za djevojčicu Lavu, ali isto smo tako obilazili dječje vrtiće na Dan Očeva na što smo posebno ponosni – rekli su.

Iduće dane ih očekuje Uskrsna akcija pomoći kupovanja velike spenze za obitelji u potrebi o kojima brinu duže razdoblje, ali i za one koje su nam se u međuvremenu javile za pomoć.

-Nakon toga u idućih mjesec dana slijedi velika akcija učlanjenja u Tate o čemu ćemo vas još obavijestiti kako bi ste i vi svi službeno postali dio nas i kako bi se ova priča dobra i humanosti nastavila i dalje. Želimo upravo tebe u našu zajedničku obitelj Tata. Hvala vam na svemu, hvala dragi ljudi. Hvala što ste tu kad god vas trebamo! Hvala što pomažete onima koji nas zaista trebaju – naglasili su.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist