Aktualno

Dubrovački studenti u Zagrebu od utorka nemaju gdje jesti

Studenti, fakultet (Shutterstock Images LLC)

Samostalni sindikat zaposlenika studentskih centara RH, Podružnica Zagreb, najavio je štrajk zbog odbijanja poslodavca i državnih institucija da razgovaraju o uvjetima rada.
Štrajk će započeti 2. lipnja 2015. godine u 6:00 i trajat do ispunjenja zahtjeva, odnosno početka kolektivnih pregovora, javlja portal esava.info, prenosi Index.hr
“Sa žaljenjem Vam to priopćavamo, ali to će rezultirati Vašom nemogućnošću korištenja naših usluga. Molimo Vas za razumijevanje, dapače i podršku, jer danas MI sutra VI!
Pozivamo Vas da nam pomognete na način da nas podržite u našim nastojanjima koja su jako mala, a to je da sjednemo za isti stol s predloženim pregovaračima i razgovaramo. Samo to! Također Vas pozivamo da putem slijedećih telefonskih upita izvršite pritisak na ustanove Ministarstva rada i mirovinskog sustava, MZOS-a, Sveučilišta u Zagrebu te Studentskog centra,” piše u priopćenju nezadovoljnih radnika zbog kojih će zagrebački studenti ostati bez jeftine prehrane.
Prema pisanju esava.info, štrajk se konkretno odnosi na odjel prehrane, zbog čega se očekuje da će studentske menze u utorak biti zatvorene, osim za studente s invaliditetom koji će moći koristiti kantinu u Cvjetnom naselju.

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist