DuList IN

Dubrovački steperi su viceprvaci svijeta!

Dubrovački steperi su viceprvaci svijeta!

Dubrovački plesni studio Step ‘n Jazz svjetski je viceprvak u stepu! Naime, od 23. do 26. studenog se u Velikoj Gorici održalo Svjetsko prvenstvo u stepu, a članovi dubrovačkog plesnog studija natjecali su se u svim dobnim kategorijama.
Njihovi seniori Mihael Tošić, Mia Kužnin, Iva Vidak, Katarina Kanostrevac, Paula Kapović, Mia Pezo i Ines Rossetti osvojili su drugo mjesto u kategoriji seniorskih malih grupa.
-Iznimno smo ponosni i na naše juniore koji su se isto tako okitili u kategoriji juniorskih formacija, ali ovaj put s broncom. To su Paula Kapović, Ines Rossetti, Bruna Miletić, Ana Vidak, Nika Simoni, Dora Poljak, Karla Kanostrevac, Iva Kanostrevac, Iris Bošković, Nicole Žarak, Iva Lučić, Anamaria Štaka, Petra Kulušić, Lora Marunić i Karmen Prnjat. Našoj djeci do 12 godin je ovo bilo prvo svjetsko natjecanje. Mala grupa je izborila finale i osvojila sjajno 6. mjesto (Andrea Barišić, Nika Matana, Veronika Sentić, Luciana Gospodnetić, Tija Lukšić i Noemi Spremo), a formacija polufinale i 10. mjesto (Andrea Barišić, Nika Matana, Veronika Sentić, Luciana Gospodnetić, Tija Lukšić, Noemi Spremo, Najla Čampara, Nika Ružić, Lea Radoje, Marija Markić, Vita Kužnin, Katarina Raguž, Vanesa Avdić, Laura Zmijarević, Maya Vidoš, Ema Hartman, Petra Grubješić, Lana Vučur, Leona Mitić). Čestitamo i našim seniorima koji su izborili finala. Mia Kužnin sa sjajnim 4. mjestom u solo kategoriji i Mia i Mihael Tošić 6. mjesto u kategoriji seniorskih parova – navode iz dubrovačkog plesnog studija.
-Nakon tri godine pauze zbog Covid-a napokon smo ponovno nastupali na najvažnijem plesnom natjecanju u sklopu međunarodnog plesnog saveza IDO. Naša djeca su kao i uvijek predivno predstavili naš Grad i naš državu. Čestitamo ovim putem svim plesačima, trenerima i koreografima na izvrsnim rezultatima. Posebna zahvala svima koji su pomagali u backstage-u te roditeljima koji podržavaju svoju djecu i naš rad – za kraj su poručili.

Pročitajte još

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist

[ŽUPSKI PJAT] ‘Priče iz Mlina’ Vedrana Mezeija u mističnoj atmosferi stare mlinice obitelji Duper

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist