Sport

Dubrovački polumaraton predstavio se Ljubljančanima

Međunarodni dubrovački polumaraton predstavljen je u izložbenom dijelu Ljubljanskog maratona koji tradicionalno okuplja više od 20 tisuća trkača iz više od 50 zemalja Europe i svijeta.

Najava Dubrovačkog polumaratona, koji će se u našem gradu održavati od 30. travnja do 1. svibnja 2016. godine, i ovaj put izazvala je veliko zanimanje posebno kod brojnih domaćih trkača, ali i ostalih sudionika ove cijenjene utrke.

Osim promocije utrke i popratnih događaja posjet Sloveniji poslužio je i za uspostavljanje suradnje i buduće zajedničke promocije s Trieste Green Europe Marathon & Half Marathon, skupine utrka pod zajedničkim nazivom Euromarathon, najstarijom slovenskom utrkom Maraton Tri srca u Radencima koja se održava 36 godina i još nekolicinom gradova poput Bleda i Sežane. Također je dogovorena suradnja s slovenskim Dnevnikom o medijskoj potpori Dubrovačkog polumaratona u Sloveniji.

Dubrovački međunarodni polumaraton u nastupnoj godini okupio je više od 400 trkača iz 35 zemalja svijeta, a i slijedeće godine sastojat će se od nekoliko utrka koje će se održavati tijekom dva dana u našem Gradu.

Prvi dan, 30. travnja 2016. godine rezerviran je za najmlađe građane Dubrovnika, i za sve avanturiste koji će sudjelovati u utrci dubrovačkim zidinama, kao iz Expo sportski sajam dok će se drugi dan, 1. svibnja 2016. godine trčati Utrka građana te polumaraton u dužini od 21 097,5 metra.

Pročitajte još

Ana Konjuh do druge pobjede u Andori

Dulist

Hrvatska ide na Japan u osmini finala

Dulist

BRAVO VATRENI! Hrvatska izborila veliki remi protiv Belgije, idemo dalje!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija