Sport

FOTOGALERIJA ‘Žapci’ bez šanse u Gružu

FOTOGALERIJA 'Žapci' bez šanse u Gružu

Bila je to prava trening utakmica za Jug CO u petak navečer u Gružu protiv zagrebačke Mladosti, dva dana prije velikog derbija protiv Primorja EB na istom mjestu.

Prva četvrtina i 5:0 za sastav Vjeka Kobešćaka usmjerilo je utakmicu u smjeru revijalnog tona. Mladostaši su prvi gol zabili nakon 10 minuta i 29 sekundi igre. Do kraja utakmice vidjeli smo i prednost domaćih od devet golova, bilo je to pet minuta i 42 sekundi prije kraja meča. Na kraju je završilo 15:9 (5:0, 4:2, 4:4, 2:3).

Za nadati se je da se Jugaši nisu pretjerano umorili ili ‘zaradili’ pokoju ozljedu. Zagrepčani su im dobro ‘sjeli’ kao uvertira za nedjeljni ogled s velikim riječkim rivalom.

Što se tiče utakmice protiv Mladosti, Jugovog stratega može zabrinuti podatak o realizaciji igrača više (4 od 11). Za Jug su se u strijelce upisali Joković triput, Lončar, Ivanković, Perrone i Vrlić dvaput, a Macan, Garcia, Bautović i Obradović jednom, dok je vratar Popadić-Batina zaustavio dva šuta gostiju. S druge strane Andrija Bašić je pogodio triput, Zović dvaput, a Bukić, Milaković, Gagulić i Živković jednom, dok je vratar Selem upisao sedam obrana.

Utakmica protiv riječkog Primorja EB igra se na bazenu u Gružu u nedjelju u 19.15 sati.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist