Sport

Dubrovački košarkaši ‘hvataju’ petu uzastopnu pobjedu

Dubrovački košarkaši 'hvataju' petu uzastopnu pobjedu

Dobre igre i pobjede protiv Rudeša i Zapruđa u Prvoj ligi kao i uspjesi protiv Universitasa i Đakova u Kupu Krešimira Ćosića s pravom su razlog za odlično raspoloženje u Košarkaškom klubu Dubrovnik.

Trebalo je vremena priviknuti se na veći rang, ali i brojne promjene u igračkom kadru, ali sada se ušlo u pobjedničku seriju i ne misli se samo tako stati. Nova prilika za potvrdu kvalitete je u subotu protiv riječkog Kvarnera (Gospino polje, 16 sati).

-Nema skrivanja, favoriti smo i želimo do pete prvenstvene, ali i pete uzastopne pobjede. Kvarner ima iskusnu momčad koja je na samo jednu pobjedu manje od nas. Cijenimo i njihovog trenera Roberta Jurkovića, a posebno treba pripaziti na riječki vanjski šut. Vole gađati puno trica i ako ih krene, mogu biti jako, jako neugodni – naglasit će Darko Kunce, šef struke KK Dubrovnik.

Dubrovački košarkaši su nakon osam odigranih kola na omjeru pobjeda i poraza 4-4. U dosadašnjem dijelu sezone bili su bolji od Sonik Puntamike, Đakova, Rudeša i Zapruđa za više nego dobro peto mjesto u konkurenciji ukupno 12 prvoligaša.

Vrijedi istaknuti kako za vikend u Dubrovniku igraju i mlađi uzrasti kluba. Tako će mlađi kadeti KK Dubrovnik trenera Pera Jejine na parket Gospina polja u nedjelju protiv Trogira (12 sati), a dječaci trenera Luka Bijelića dva sata kasnije, u 14 sati. Protivnik isti – KK Trogir.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist