Politika

DUBROVAČKI HDZ „Vlahušić opet oštetio Grad za višemilijunski iznos“

DUBROVAČKI HDZ „Vlahušić opet oštetio Grad za višemilijunski iznos“

Iz Gradskog odbora HDZ-a uputili su priopćenje u kojem se osvrću na odluku Trgovačkog suda u Dubrovniku u tužbi turističkih agencija protiv Grada Dubrovnika zbog neutemeljene naplate zaustavljanja na Pilama.

„Nepravomoćna odluka Trgovačkog suda kojom je naplata zaustavljanja autobusa na Pilama prikazana kao nezakonita, još jedanput dokazuje na koji je način bivši gradonačelnik Andro Vlahušić obnašao svoju dužnost.

Donoseći samovoljno odluku o naplati autobuserima, Vlahušić je ponovno ignorirao i obezvrijedio Gradsko vijeće te je još jednom prouzročio financijsku štetu za Grad Dubrovnik. Tako je bilo i u slučajevima s Društvom prijatelja dubrovačke starine, s odlukom o naplati parkinga te u slučaju zemljišta u Peytonu.

Stoga se mi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici pitamo je li bivši gradonačelnik spreman štetu koju je nanio Gradu nezakonitim odlukama obeštetiti svojom vlastitom imovinom?

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik“

Pročitajte još

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Dulist

Domovinski pokret: ‘Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske’

Dulist

RIJEKE PRAVDE ODRŽALE PREDIZBORNI SKUP: ‘Maknuti HDZ, smijeniti Turudića, ukinuti LEX AP’

Dulist