DuList PROMO

ZNANJEM DO IZVRSNOSTI Dubrovački gimnazijalci posjetili hotel Valamar President

ZNANJEM DO IZVRSNOSTI Dubrovački gimnazijalci posjetili hotel Valamar President

Učenici završnog razreda Gimnazije Dubrovnik prošli tjedan su, u sklopu programa Valamar Riviere ‘Znanjem do izvrsnosti’ posjetili hotel Valamar Dubrovnik President.

Rikardo Ivanković, mlađi asistent direktora hotela Valamar Dubrovnik President i bivši dubrovački gimnazijalac, učenike je poveo u obilazak hotela i pričao im o karijeri u turizmu iz vlastitog iskustva nakon čega su poslušali predavanje Katarine Pavlović iz Odjela kadrovskih poslova i zapošljavanja koja im je predstavila mogućnosti za ostvarenje karijere u Valamar Rivieri.

– Izuzetno nas veseli da su učenici završnih razreda Gimnazije Dubrovnik imali priliku posjetiti hotel Valamar Dubrovnik President, upoznati se s radom jednog tako velikog kolektiva, razgovarati s vodećim ljudima o poslovnim procesima, danas kao učenici, a sutra kao dio stručnog tima različitih profila koje nudi Valamar Riviera – izjavila je ovom prigodom ravnateljica Gimnazije Dubrovnik Katarina Tolja.

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera posebno je fokusirana na segment društveno odgovornog poslovanja u kojem je jedan od devet krovnih programa ‘Znanjem do izvrsnosti’ usredotočen na suradnju s učilištima i školama, a cilj mu je dati doprinos razvoju obrazovanja, vještina i znanja.

Dubrovačka će gimnazija tijekom studenog obilježiti devedesetu obljetnicu svog postojanja čije je obilježavanje podržala i Valamar Riviera.

– Zahvaljujemo Valamar Rivieri što je prepoznala važnost Gimnazije Dubrovnik i nastojanja da našim učenicima ponudimo najbolja znanja i iskustva tijekom njihovog školovanja. Izuzetno nam je drago da se Valamar Riviera uključila i u obilježavanje ove važne obljetnice dubrovačke gimnazije na Pločama, koje će se održati tijekom ovog mjeseca- zaključila je Tolja.

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist