DuList IN

Dubrovački bend će biti predgrupa na koncertu Iana Paicea

Dubrovački bend će biti predgrupa na koncertu Iana Paicea

Dubrovačka će grupa Gruhak svirati prije koncerta Iana Paicea i još četvorice članova svjetski poznatih bandova, na terasi Culture cluba Revelin, 26. rujna.

‘Ian Paice mi je uzor od malih nogu, iako nisam bubnjar. On je jedini originalni član grupe Deep Purple, mog najdražeg banda, pa se nadam da ćemo ga upoznati i vidjeti legendu na pozornici. Svi ostali glazbenici su sadašnji ili donedavni članovi svjetski poznatih bandova. Morat ćemo prije napraviti i malo usklađivanje repertoara, kako u naših 40ak minuta ne bismo izveli neku pjesmu koju su oni namjeravali’, kaže gitarist Gruhaka, Ivan Jakić.
Ljeto im je prošlo prilično radno, svirali su po cijeloj Hrvatskoj, nedavno i dva puta u Puli, a do kraja godine trebali bi objaviti i drugi autorski album. Za sve koji možda nisu pratili, treba reći da su Gruhak jedan od rijetkih hrvatskih bandova koji je proputovao dobar dio Europe, imali su i turneju po Njemačkoj i Engleskoj, gdje su između ostalih svirali i u kultnom „100 Clubu“, u kojem su svirale rock legende poput Stonesa, Beatlesa i Claptona, Metallice i Sex Pistolsa.
Iz Revelina pozivaju publiku da dođe na vrijeme jer će rock spektakl u spomen na smrt velikog bubnjara Led Zeppelina, Johna Bonhama, u subotu, 26. rujna početi u 22 sata.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist