Grad

DUBROVAČKA STANOGRADNJA Utvrđen prijedlog Liste prvenstva, slijedi rok za prigovore

DUBROVAČKA STANOGRADNJA Utvrđen prijedlog Liste prvenstva, slijedi rok za prigovore

Nakon provedenog javnog poziva koji je trajao od 17. rujna do 2. studenoga 2022. godine za dodjelu u najam 26 stanova u Mokošici, Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu zahtjeva te uputilo administrativno ispravne zahtjeve Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je zaprimljene zahtjeve bodovalo.

Podnositeljima zahtjeva i ovog puta omogućen je uvid u dokumentaciju nakon čega je, sukladno Odluci, Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdilo prijedlog Liste reda prvenstva (OVDJE).

Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed u prijedlogu Liste reda prvenstva kao i na neuvrštavanje na prijedlog Liste reda prvenstva u roku od 8 (osam) dana od dana objave 27. prosinca 2022. godine, iste na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Dubrovnika.

Prigovor se podnosi Povjerenstvu za rješavanje prigovora u pisanom obliku i predaje neposredno u pisarnicu Grada Dubrovnika na adresu: Gundulićeva poljana 10, 20000 Dubrovnik ili šalje preporučeno poštom na adresu: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik.

Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora odluči o prigovorima, na prijedlog Povjerenstva za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova Gradonačelnik utvrđuje Konačnu listu reda prvenstva.

Podsjetimo, od 26 nekretnina koji se dodjeljuju u najam, deset stanova je iz kategorije 1 – jednosoban stan za mladu osobu ili mladu obitelj do dva člana, sedam stanova iz kategorije 2 je jednoipolsobno i dvosobno namijenjenih za obitelj od tri do četiri člana, dok je ukupno devet dvoipolsobnih stanova iz kategorije 3 namijenjeno obiteljima od pet i više članova.

Prijedlog-liste-reda-prvenstva—27.12.2022

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist